Batoh nebo aktovka pro prvňáčka?
Vložil(a): Soňka_V, 11. 4. 2021 16.19
Dobrý den, kupujete prosím provňáčkům aktovku nebo batoh, poradíte? A na co si dát při výběru pozor?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
kajarosicka, 9. 11. 2023, 13.57
Dobrý den, za mě batoh určitě ano, aktovku jsme měli a zřejmě jsme vybrali špatně, protože malá nebyla spokojena s jejím nošením. Ale je dobré vzít dítě, aby si tu aktovku/batoh vyzkoušelo, ponosilo. Nebo objednat domů obě varianty a uvidíte.
HaninkaKlimova, 26. 8. 2021, 22.57
Koupili jsme aktovku dceři do první třídy. Vybrala si moc hezkou a myslím, že prvňáci všeobecně by měli mít aktovky a ne batohy.
Také zrovna vybírám aktovku pro prvňáčka. Když jsem vyprávěla mému otci (školník na ZŠ) o tom jak chci aby byla ergo, lehká kvalitní materiál a zapínání, regulovatelne popruhy,..... tak mi na to odpověděl "kup mu takovou, která poletí nejdál ze schodů" a pak mi vyprávěl jak ty malé děti každý den po obědě hraji o to kdo tou taškou (ultra lehkou ergo pečlivě vybranou třeba za 5000,-) dohodí nejdál že schodů od družiny....., ???♀️?♀️
WeruskaSK, 27. 4. 2021, 9.58
aktovku s pevnym chrbtom. vystuzenym. aj sa v tom lepsie dieta orientuje ako ked ma len makky ruksak a tie steny mu stale padaju a zosity sa krcia. vyuziva ju syn aj v druhej triede. dolezita je aj vaha, su aj extra lahke okolo 1kg ak si dobre pamatam, nenormalne vela zositov a knih nosia, takze kazdy usetreny gram dobry. este zalezi ci ho budes vozit autom do skoly a zo skoly - vtedy je to uplne jedno. ak to bude nosit sam peso na chrbte, tak treba dat pozor na ergonomiu atd
Janinkovka, 21. 4. 2021, 23.48
Zdravím, značku neznám - poradíte eshop, kde mají batohy skladem a kde mají i větší výběr? Děkuji