Beleni zubu
Vložil(a): Sooňaa, 6. 12. 2016 10.04
Mam na zubech pigmentove skvrny,prosim mate nekdo zkusenosti s belici pastou,pudrem,co opravdu funguje?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Soniiiciii, 30. 7. 2022, 20.28
No a čím jsi bělila? Bez nebo s peroxidem?
klarka.hany, 31. 12. 2021, 9.10
Ahoj, já si kupuji pastu z www.krasnyusmev.cz ta je dobrá. S pudrem zatím žádné zkušenosti nemám.
HaninkaKlimova, 10. 12. 2021, 10.22
Mne také nejvíc zabral bělící pudr, je ještě s aktivním uhlíkem, tak i ošetřuje zuby. Rozhodně si nekupujte nic s peroxidem, to je největší zabiják.
HaninkaKlimova, 31. 1. 2022, 1.54
O kolik odstínu to vám asi přesně nepovím, ale měla jsem je také dost žluté z pití kávy a čaje a teď je mám hezky bílé a už tolik ani nežloutnou. Je to 101 oproti tomu jak jsem to měla předtím, takže jsem moc spokojená.
viktorie12, 22. 9. 2021, 18.00
Holky a co ten bělící pudr z krásného úsměvu, ten nemáte některá vyzkoušený?
viktorie12, 28. 9. 2021, 11.07
A co ty bělící pásky ty náhodou nemáš vyzkoušené?
Super jsou ty bělící sady. Byla to teda moje první zkušenost, ale takový výsledek jsem nečekala. S kamarádkou jsem si přes krásný úsměv objednaly ten systém na bělení zubů white pearl a po dokončení celého procesu bělení, což bylo cca 3 měsíce jsme měly zuby o několik odstínů bělejší. Já teda o něco víc, protože jsem poctivě dodržovala pravidla, co se při bělení nesmí a teď si to udržuju pomocí těch bělících past.
Tak se teda taky připojím s díky a zkušeností. Byla jsem trochu skeptická, ale nakonec jsem to zkusila a jsem za to ráda. Šest dní a zuby mám fakt bílé, zažloutnutí úplně zmizelo a to jsem to, hlavně u dásní, měla celkem hodně. Měla jsem strach co moje dásně a zuby řeknou na ten gel ale úplně v pohodě, necítila jsem vůbec nic ani při bělení ani po. Takže i když jsem tomu ze začátku moc nevěřila, nakonec dávám palec nahoru a určitě se k toothy budu vracet.