Cestování s dětmi
Vložil(a): NikolaJ, 26. 10. 2016 17.59
Maminky, jakou formu cestování volíte, pokud cestujete s dětmi na větší vzdálenost? Vlakem s dětským koutkem, kde si děti pohrají a vy si v klidu vypijete třeba kafe? Nebo autem, protože pak nejste vázaná hodinou odjezdu, uděláte si přestávku podle potřeby a navíc můžete vézt všechno co se do auta vejde? A přimělo vás narození dítěte ke koupi většího auta?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
kamila.336, 25. 9. 2017, 14.52
Dobrý den, hledám kufr o velikosti alespoň L, namáte někdo doporučení na nějakou stránku kde se dá za rozumný peníz koupit? Děkuji
Mygara, 27. 7. 2017, 14.49
dřívejsem cestovala zababičkami hodně vlakem, teď už autem, ž jsou veliké, takže nějaký dětský koutek je nevytrhne
Fuga, 15. 11. 2016, 9.04
většinou autem delší vzdálenosti, ale autobus a vlak je pro děti dobrodružství, takže to využíáme na kratší cesty
Nejluciana, 5. 11. 2016, 11.40
Cestují po městě tramvají, protože je to pro mě s kočárkem pro dvojčata pohodlné, nemusím skládat kočár, hledat parkování.... Dálky pak autem a pouze v době, kdy děti spí od mala neradi cestují v době, kdy jsou zvyklí si hrát.
mrkew, 3. 11. 2016, 13.13
Cestujeme vybaveni hračkami jídlem písničkami v přehrávači dceři je 15 měsíců pokud v autě spí je to ráj ale po chvíli ji vzdálenější cesty nudí takže musíme vymyslet novou zábavu. Vlakem jsem ještě nejela u nás na vesnici není zastávka za to autobusem jezdíme ob den a dcera ho má ráda:)
Markéta Zasadilová, 2. 11. 2016, 21.23
Ještě zkusenost s cestováním s detmi nemám, momentálne čekáme první přírustek, ale doufám, že cestovat nepřestaneme ani s prckem. s partnerem cestujeme často a rádi. Ráda bych využívala nosítko, kočárek a na delší cesty auto, to se teprve ukáže jak se do auta vsichni tri vejdeme
Sylvie, 2. 11. 2016, 20.05
Dobrý den,mám 10mes.syna a cestuji s ním jak vlakem,tak autem.Vždy záleží kam a na jak dlouho jedeme.Pokud se jedná o víkend trasa Praha-Ostrava,jednoznačně vlak Student agency s dětským kupé-zábava,kafičko,pohodlí.Na delší pobyt na chalupě auto,kterým skutečně mohu vzít vše,co je nezbytné.Jakmile se rozhodneme pro dovolenou u moře,pokud bude šance,zvolíme letadlo.Po narození syna jsme pořídili na operativní leasing Citroen Grand Picasso(7mistne), pohodlné,vymazlené.Dříve jsme autem nedisponovali,teď už se bez něj neobejdeme.Rádi bychom vyzkoušeli Ford,abychom mohli srovnat.Mám jen zkušenosti s Transitem a americký motor je americký motor
Na delší cesty volíme automobil. Jak už tu padlo, můžeme s sebou vzít cokoliv potřebujeme a navíc máme možnost složit sedačky a pohodlně se v autě v případě potřeby i vyspat a další den jet zase dál. Dále rádi využíváme vlak, protože v něm člověk nemusí pouze sedět a syn je miluje.
Katka Šindlerová, 1. 11. 2016, 13.02
na trasy, kde se nedá dojít pěšky a dítě si odvézt v kočárku či přenést v šátku, volíme jedině auto. Zkoušela jsem autobus a pan řidič zařídil, že už jedině auto Adámkovi se cestování celkem líbí, pokud je to opravdu daleko, tak zastavujeme na jídlo a protažení, cestou pouštíme písničky a já s ním sedím vzadu a blbneme Zatím nám naše autíčko stačí, ale do budoucna bude asi taky nutné pořídit větší nicméně, za ten šok, že bychom přijeli někam na návštěvu a oni by si mysleli, kde na to sakra vzali, za to by mi ta výhra opravdu stála :D