Cestování s dětmi

zobrazeno 3155×

Vložil(a): NikolaJ, 26. 10. 2016 17.59

Maminky, jakou formu cestování volíte, pokud cestujete s dětmi na větší vzdálenost? Vlakem s dětským koutkem, kde si děti pohrají a vy si v klidu vypijete třeba kafe? Nebo autem, protože pak nejste vázaná hodinou odjezdu, uděláte si přestávku podle potřeby a navíc můžete vézt všechno co se do auta vejde? A přimělo vás narození dítěte ke koupi většího auta?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

kamila.336, 25. 9. 2017, 14.52

Dobrý den, hledám kufr o velikosti alespoň L, namáte někdo doporučení na nějakou stránku kde se dá za rozumný peníz koupit? Děkuji

Mygara

Mygara, 27. 7. 2017, 14.49

dřívejsem cestovala zababičkami hodně vlakem, teď už autem, ž jsou veliké, takže nějaký dětský koutek je nevytrhne

Fuga

Fuga, 15. 11. 2016, 9.04

většinou autem delší vzdálenosti, ale autobus a vlak je pro děti dobrodružství, takže to využíáme na kratší cesty

Nejluciana, 5. 11. 2016, 11.40

Cestují po městě tramvají, protože je to pro mě s kočárkem pro dvojčata pohodlné, nemusím skládat kočár, hledat parkování.... Dálky pak autem a pouze v době, kdy děti spí od mala neradi cestují v době, kdy jsou zvyklí si hrát.

Čertice, 4. 11. 2016, 20.46

My jezdíme nejvíc autem. Musím to naplánovat tak, aby pokud možno spali všichni. Starší zvrací a mladší brečí doufám, že z toho vyrostou. Vlak je proti tomu super, ale na dovolenou by jsme se do vlaku nezabalili.

Tereza Pauková (mrkew)

mrkew, 3. 11. 2016, 13.13

Cestujeme vybaveni hračkami jídlem písničkami v přehrávači dceři je 15 měsíců pokud v autě spí je to ráj ale po chvíli ji vzdálenější cesty nudí takže musíme vymyslet novou zábavu. Vlakem jsem ještě nejela u nás na vesnici není zastávka za to autobusem jezdíme ob den a dcera ho má ráda:)

Markéta Zasadilová, 2. 11. 2016, 21.23

Ještě zkusenost s cestováním s detmi nemám, momentálne čekáme první přírustek, ale doufám, že cestovat nepřestaneme ani s prckem. s partnerem cestujeme často a rádi. Ráda bych využívala nosítko, kočárek a na delší cesty auto, to se teprve ukáže jak se do auta vsichni tri vejdeme

Sylvie

Sylvie, 2. 11. 2016, 20.05

Dobrý den,mám 10mes.syna a cestuji s ním jak vlakem,tak autem.Vždy záleží kam a na jak dlouho jedeme.Pokud se jedná o víkend trasa Praha-Ostrava,jednoznačně vlak Student agency s dětským kupé-zábava,kafičko,pohodlí.Na delší pobyt na chalupě auto,kterým skutečně mohu vzít vše,co je nezbytné.Jakmile se rozhodneme pro dovolenou u moře,pokud bude šance,zvolíme letadlo.Po narození syna jsme pořídili na operativní leasing Citroen Grand Picasso(7mistne), pohodlné,vymazlené.Dříve jsme autem nedisponovali,teď už se bez něj neobejdeme.Rádi bychom vyzkoušeli Ford,abychom mohli srovnat.Mám jen zkušenosti s Transitem a americký motor je americký motor

dáša, 2. 11. 2016, 15.46

Na delší cesty volíme automobil. Jak už tu padlo, můžeme s sebou vzít cokoliv potřebujeme a navíc máme možnost složit sedačky a pohodlně se v autě v případě potřeby i vyspat a další den jet zase dál. Dále rádi využíváme vlak, protože v něm člověk nemusí pouze sedět a syn je miluje.

Katka Šindlerová, 1. 11. 2016, 13.02

na trasy, kde se nedá dojít pěšky a dítě si odvézt v kočárku či přenést v šátku, volíme jedině auto. Zkoušela jsem autobus a pan řidič zařídil, že už jedině auto Adámkovi se cestování celkem líbí, pokud je to opravdu daleko, tak zastavujeme na jídlo a protažení, cestou pouštíme písničky a já s ním sedím vzadu a blbneme Zatím nám naše autíčko stačí, ale do budoucna bude asi taky nutné pořídit větší nicméně, za ten šok, že bychom přijeli někam na návštěvu a oni by si mysleli, kde na to sakra vzali, za to by mi ta výhra opravdu stála :D

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů