Choditko ano.ci.ne? Pouzivate
Vložil(a): Sooňaa, 29. 10. 2016 7.46
Maminky maji vase deti choditka? Nebo jste.proti tomu je pouzivat?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 27. 4. 2017, 12.27
jsem proti, dítě si poradí i bez něj a ono samo nejlépe ví, na co může troufnout
nechápu, že prodej chodítek ještě nebyl dávno zakázán a jaký je jich v hračkářství výběr! jsem kategoricky proti, protože velmi zásadně ničí stavbu dětského těla, každé dítě je individuální a až bude chtít chodit, tak se k tomu dostane a naopak přijde doba, kdy budeme rádi za ten čas, kdy se ještě placatilo na zemi a nemuseli jsme za ním běhat... maminky prosím myslete na zdraví svých dětí a nekupujte jim chodítka ani hopsadla nebo jiné věci, které způsobují nepřirozený tlak na páteř... je to začátek skolióz a bůh ví jakých dalších problémů
pouzarovaj, 28. 2. 2017, 13.45
Klasické chodítko spíš ne. Měli jsme jen aktivní - odrážedlo, kterého se mohla dcera držet a chodit za ním.
Fuga, 19. 1. 2017, 19.29
já ne a jsem proti, podle mě přetěžují zbytečně brzy páteř a každé dítě je jiné a každé se naučí chodit
BonnieParker, 27. 11. 2016, 20.51
Jsem proti. Až dítě bude připravené, tak chodit začne i bez chodítka. Jsou studie, které dokazují, že je to dokonce škodlivé, dávat dítě do chodítka. (Stejně jako ho posazovat, vodit za ruce, dokud nechodí a podobně).
Lenča Pešková, 5. 11. 2016, 12.45
Až nastane správný čas, rozchodí se? teď jako choditko používá židli?
nikihiphop, 1. 11. 2016, 11.20
jako malá jsem byla v chodítku, následky jako nemám, ani k ním nemám odpor, ale spíše chci koupit synovi pejskovo chodítko takový to jak se o něj opře náš si dělá chodítko z koše na prádlo