Čištění pleti
Vložil(a): Verullis, 28. 9. 2022 13.53
Co používáte na čištění pleti? Mám hodně suchou pleť a čistící gel co teď mám mi pleť hrozně vysušuje :/ tak bych chtěla zkusit něco jiného, ale budu ráda za doporučení.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Kristynka88, 16. 12. 2023, 17.16
Já bych potřebovala něco co mi pomůže s akné. Nevyhovují mi přípravky, které pleť vysušují a zatím jsem neobjevila nic co by opravdu pomohlo
Určitě doporučím používat přírodní kosmetiku a nevystavovat pleť zbytečně ještě chemickým složením. Důležitý je i pitný režim, aby byla pokožka hydratovaná i zevnitř. Já používám osobně přírodní kosmetiku, sama mám suchou pleť a nedělá mi vůbec zle, ale také jsem déle hledala než jsem našla tu správnou.
Raubirkova, 26. 5. 2023, 11.40
No já třeba piju hodně, jím dle mého i zdravě, neplácám zbytečně cukr, mastné a tak a pleť mám teda šíleně suchou. Zkoušela jsem už nějaké přírodní kosmetiky, ale většinou mě to ještě víc vysušilo. Jakou jste objevila?
Suchou pleť bych nedráždila ničím chemickým a šla bych do přírodní kosmetiky. Taky ji používám a dost se mi to na pleti osvědčilo a tady tu péči mi vrací. Zkus od malinnaprodusts.com sensitive cream ten je super a já ho používám jak ráno tak i večer a pleť tak nemám suchou a nepne.
patricia077, 1. 10. 2022, 18.10
Také mám suchou pleť a na čištění používám gel s přírodním složením
Katka, 28. 9. 2022, 15.22
Existují mýdla na čištění pleti, které svým přírodním složením zaručují, že se po nich pleť nevysušuje. Mám vyzkoušené s černým uhlím a s konopím.