Co jste dostaly k vánocům?
Vložil(a): jitkamety, 24. 12. 2017 22.43
Maminky,tak se pochlubte co jste vy a vaše děti dostaly?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Já musím říct, že KetoDiet je jediná dieta, která mi pomohla shodit kila po porodu. Bylo to skoro 20 kg nadváhy. Cítila jsem se strašně. Ale musím říct, že jsem byla překvapená, že tady s tou dietou jsem normálně jedla a neměla hlad. Nechala jsem si teda poradit při výběru dietního plánu.
Já s letošními Vánoci málem vyhořela. Jelikož jsem rodila těsně před Vánoci tak mi naštěstí jako vždy internet zachránil zadek. Inspirovala jsem se tady na diskuzi a z www.adrop.cz jsem pro celou rodinu objednala různé poukazy a jen je pod stromek zabalila. S prckem na víc prostě čas nebyl ale všichni měli radost.
Kateriiina, 4. 1. 2018, 10.19
My jsme si nadělili s přítelem jeden společný a to dovču k moři kam jedeme teď na začátku února. A pak jsem dostala maličkosti jako nějakou drogerii, bižuterii, a větší dárek byl ecigareta od vapour 2 která mě moc překvapila. Nějakou jsem chtěla už déle, protože mě to moc baví. Takže letos ježíšek byl super a ještě super bude
Blankasiro, 31. 12. 2017, 21.34
My jsme letos měli minimalistické Vánoce a bylo nám fajn. Každý jeden dárek, jen pro vnučku 3. O to víc jsme stihli tradic a vánočních aktivit jak na štědrý den tak o adventu.
patricia077, 31. 12. 2017, 10.09
na jaký muzikál?
patricia077, 1. 1. 2018, 0.42
Tak si to užijte