Co na lupy a svědění pokožky?

zobrazeno 884×

Vložil(a): AndulaK, 16. 1. 2024 22.34

Zdravím, jdu s dotazem a prosím o doporučení, co dělat :) Už delší dobu mě trápí lupy a posledních 14 dní mě i hrozně svědí pokožka hlavy. Zkoušela jsem pár šamponů z drogérie, ale nepomohly. Máte někdo zkušenost?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Naty94, 26. 2. 2024, 17.32

Já jsem užívala nizoral, to bylo jediné co mi pomohlo

Koudelka80, 24. 1. 2024, 22.38

Šampóny z drogerie obecně moc nedoporučuju, teda teď se to dost zlepšilo, ale z 90% platíte jen za hezký obal plný sulfátů, silikonů a parabenů (a kdoví čeho ještě ). Doporučuji se zaměřit na lepší složení šampónu a zvolit šetrnější a přírodnější variantu.

tereza_hru, 20. 1. 2024, 13.02

Já používám šampón a kondicionér Urtekram z lékárny + si do něj přidávám H2 infuse prášek a nechávám vždy působit delší dobu.

Dolinka, 19. 1. 2024, 10.50

Z drogérie nic nekupujte, je to k ničemu. Sama jsem zkoušela skoro vše dostupné - trápilo mě to taky dlouho a nejvíc se mi osvědčil šampon AbiCare od Repolar. Jde o nelepivý roztok pryskyřice, který krásně hydratuje jak vlasy, tak i právě pokožku hlavy a zklidňuje.

Bohuna77, 22. 1. 2024, 21.44

Můžu jen souhlasit, tento šampon je fakt skvělý a hlavně účinný. Je bez přídavku vonných látek nebo barviv, takže je šetrný a je vhodný pro každý typ vlasů.

Dolinka, 25. 1. 2024, 14.16

Tady na něj máte kdyžtak odkaz www.lekarna.cz/repolar-abicare-shampoo-200ml Najdete tam jak důležité informace, tak ho tam rovnou i objednáte.

Mischelle, 19. 2. 2024, 21.54

Moc děkuji za doporučení! Delší dobu mě trápí svědění hlavy po umytí, během 2 dnů to přestane. Nyní se i objevují lupy ... už jsem vyzkoušela více šampónů z lékárny, ale zatím neúspěšně (tak trochu se chci vyhnout Nizoralu...). Vyzkouším a věřím, že to pomůže .

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů