Co na vrásky

zobrazeno 1147×

Vložil(a): Gabullka, 21. 8. 2022 18.01

Co prosím pěkně používáte proti vráskám a od kdy myslíte, že je vhodné začít s tím něco dělat?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Misacek, 23. 4. 2024, 22.28

No, já bych estetický zákrok nechala až jako krajní řešení Dneska je na trhu docela dost skvělých produktů, který opravdu pomáhají Já mám moc ráda kosmetiku LA DAUMÉ, kterou kupuju od ambeauty.cz A ta krásně pomáhá.

Helenka88, 17. 7. 2023, 20.02

Holky, přemýšlela jste některá (nebo jste byla) na nějakém estetickém zákroku? Docela vážně teď uvažuju nad výplní vrásek kyselinou hyaluronovou, nemáte někdo zkušenost s nějakou takovou procedurou?

Jajka, 31. 10. 2022, 16.29

Mně moc vyhovuje kosmetika Miracletox, používám od nich ampulky, sérum a krém a hodně se mi pleť zlepšila. Vrásky se mi viditelně vyhladily a celá pleť sjednotila a rozjasnila

LauraI, 12. 9. 2022, 10.10

Nikdy není pozdě na to začít používat sérum na vrásky akorát je potřeba ho používat nějakou dobu ne měsíc jak si někteří myslí.

Verullis, 19. 9. 2022, 11.52

Já jsem začala ve 30. letech. Sérum používám dva roky i když moc vrásek zatím nemám, tak si myslím, že je to super v rámci prevence

Svatlankanovak, 23. 8. 2022, 11.10

Já myslím, že o pleť je důležité, jako prevence vrásek, se starat celoživotně. Nejdůležitější je pravidelná péče. Pravidelné čištění vhodnými přípravky, hydratování pleti, ochrana před sluníčkem. Nejlepší je zajít si k nějaké fakt dobré kosmetičce, která ti doporučí péči a přípravky vhodné pro tvůj typ pleti.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů