Cukroví
Vložil(a): Cherrynka, 20. 11. 2017 11.35
Ahoj, nemáte nějaké tipy na opravdu netradiční cukroví, bez krémů? Ty nemám ráda a stejně se rychle kazí :/ ale něco, co zvládne ne dobrá kuchařka, jako já :D včera jsem zkoušela jen tak rozpustit Lindt čokoládu a dala do toho jahody kompot a nechala ztuhnout a pak jen tak nalámala na kousky. Docela dobré :) ze začáítku hořké, ale uvnitř sladká jahůdka :D
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
WeruskaSK, 4. 5. 2018, 14.52
to je super napad, skoro ako fondue inak peciem rychle kolace a vzdy nech tam je nejaka pridana hodnota -* oriesky, ovocie alebo mak kedze mlieko nepijeme nech maju vapnik
Ellena1love, 18. 12. 2017, 18.29
Uvažujete i nad nějakým "umělečtějším" cukrovím, myslím, zkusit udělat nějaké postavičky, andílky co já vím docela by mě lákalo se trochu více vyřádit.
Maghinto-anne, 21. 12. 2017, 22.54
Neměla bych na to nervy, maximálně jsem se odhodlala udělat navíc nějaké zdravější varianty.
KarličkaKulička, 24. 12. 2017, 16.09
A okolí je vzalo v pohodě?
Co je netradiční? Každá rodina má svoje tradice. Takže se u nás dělají recepty mých předků, tak i recepty od babičky partnera..... Naše rodinné tradiční cukroví jsou - zázvorky (dva druhy), perníčky (dva druhy), pepparkakor, skořicové krucánky, linecké, pracny, vanilkové rohlíčky, pískové, žloutkové, kokosové ze strojku, codrovy řezy, babičiny řezy, vosí hnízda (světlá a tmavá), salámek O recepty se klidně podělím stačí si napsat ... Jediné s krémem jsou hnizda. Krucánky jsou slazeny mrkví. S ořechy jsou pracny, rohlíčky, codrovy a babičiny řezy, světlá vosí hnízda.
Kamila Pecharová, 20. 11. 2017, 22.33
Ráda si přečtu diskuzi.. Já jsem levá jak šavle a krémové také nemusím letos budou u nás ale asi stejně jen perníčky a možná úly.. Cukroví vyjde na dost peněz.. Dříve jsem dělala třeba marokánky, burizony v karamelu nebo kuličky ze Salka, ale letos si to nemůžu dovolit.. Spoléhám na tunu cukroví od tchyně (bývalé cukrářky), které dostaneme i když nebudeme chtít sebevíc..
Lenourecek, 20. 11. 2017, 21.34
Párkrát jsem dělala vinné cukroví, jednoduché a moc nám chutnalo
Lenourecek, 21. 11. 2017, 18.05
Nejlepší na něm je, že to víno, co se nepoužije potom vypiju
Blankasiro, 20. 11. 2017, 21.22
tak kupte formičky na pralinky a pusťte se do toho. Čokoládové lanýže taky můžou být cukroví