Cvičení
Vložil(a): Gustawka, 13. 11. 2021 19.51
Cvičite doma? Máte na cvičení nějaké pomůcky? Přemýšlím o koupi posilovacích gum. A vidíte výsledky při domácím cvičení?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
PetraKolmanova, 21. 12. 2023, 15.49
Chodím do posilky, protože to byl přesně ten problém, neviděla jsem nic, ale možná jsem měla jen dýl počkat. Odkud jsi? Já z Brna. Chodím do zonka www.zone4you.cz, tam je mi nejlíp.
WeruskaSK, 10. 1. 2022, 10.07
da sa cvicit aj s vlastnou vahou. najprv zacni cvicit nieco aby si mala navyk, potom ti staci pomocky hladat. cviceni je na youtube dost, len si musis zvazit ze ci mas rada tanecnejsie ako zumba, alebo pomale ako pilates, alebo ladne ako bootybarre, alebo nieco dynamicke ako kick box.
LucieS, 17. 11. 2021, 11.29
Mám doma snad vše, až na ty gumy. Když loni zavřeli fitka, tak mi to donutilo si koupit běžecký pás a vybavit se vším, co jsem ve fitku používala. Realita ale je, že doma se čék moc nedonutí (nebo aspoň já), nebyl prostě čas.
Posilovacich tím je spoustu typu-jen spojena, kterou se cvicej nohy, nebo jiný, kteryma se cvičí třeba bránice, pak jsou různý pritahovaci atd. Máme asi všechny ?. Mě to s nima noc nebaví. Teď cvicim s gumama sps cvičení, kde jsou zase jiný a tam vidím pokrok po hodně krátké době (cvicim na zpevnění středu těla a hlavně na správný držení těla, kde mi to pomaha ohromně-během dvou týdnů jsem téměř narovnaná, taky mi to správný držení těla stahuje diastazu po dětech)(musí se ti ale naučit pod dohledem a ne podle videa)
Ahoj, pro mě nejlepší na doma je ten největší gym míč. KOukám na něm i na tv, takže stále v pohybu a držím balanc, takže se zapojí všechny svaly. JInag ty gumy jsme měla 4ks, první dvě lehké prostě křuply, takže si raději kup od střední zátěže výše, pokud to chceš na nohy a zadek,,, takjy jsem měla expandér, ten mi poslali asi vadný kus, ptý za 20 sekund praskl, ale poslali nový, ale i tak se očka stáhla, ale využívám ho dál na posilování a jde to. JInak je i švohadlo bez šňůry, máš v každé ruce jen to držadlo, skáčeš a počítá se ti to na čtečku v těch držadlech. Je to super, že tou absencí šňůry se nic doma nerozbije )
patricia077, 16. 11. 2021, 7.06
Míč jsem si kdysi pořídila taky ale omylem i masážní a ty bodliny ?ale je velký a teď si vyhrají hlavně děti