Dárek pro syna

zobrazeno 1275×

Vložil(a): Gabullka, 3. 3. 2022 12.56

Jak prosím vás řešíte dárky k narozeninám pro puberťáky ? Bavíte se s nimi o tom, co by chtěli ? Syn bude mít narozeniny a tentokrát mám fakt problém s tím mu něco vybrat, tak nevím jestli je zrovna dobrá volba se ho ptát, co by chtěl, aby to pak nebral tak, že co si řekne, to dostane.

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

karamelka77, 18. 11. 2022, 18.37

Zdravím taky se zaháčkuji k zakladatelce diskuze, mám už také děti v pubertálním věku a ráda bych se Vás zeptala co dáváte svým pubertálním dětem za dárky, nechci jim dávat jen peníze.

Sophia, 22. 11. 2022, 19.22

A co jim dát ějaký pěkný kryt na mobil, ten určitě mají a věř mi, že takový dárek ocení

karamelka77, 25. 11. 2022, 22.23

No to máš pravdu, že by to ocenili a máš zkušenost s nějkým shopem, kde mají dobrý výběr krytů?

vilina, 18. 8. 2022, 19.26

Jakou jste koupili, já mám z ezidle a jsem spokojená. Koupila jsem synovi a nakonec i sobě.

vandica, 16. 8. 2022, 20.13

Já jsem synovi koupila herní židli k počítači. Dlouho ji chtěl, tak ji dostal k narozeninám.

Luciusa, 22. 5. 2022, 17.11

Zdravím, chtěla bych synovi který neustále kouká do počítače pořídit brýle proti modrému světlu. Máte s tím někdo zkušenost? Mají efekt? Narazila jsem na pěkné na luxbryle

magdi01, 9. 3. 2022, 13.13

Já bych se ho zeptala na nějaké tipy. Lepší zeptat se a koupit něco co si přeje a bude mít z toho opravdu radost.

Janako

Janako, 8. 3. 2022, 11.03

Určitě se zeptat. Občas si ty starší děti mohou přát něco, co rodiče vůbec neznají. A navíc v dnešní době toho mají děti opravdu hodně, takže je těžké pořád něco vymýšlet.

Minnie, 7. 3. 2022, 18.10

Ptám se, co chtějí... Proč ne? Respektive teda mám přehled, o co se zajímají a tak, ale není na škodu se zeptat. Třeba moje mamka vezme moje děti na narozeniny do hračkárny a mohou si vybrat co chtějí. Já kupuju dárky dle přání, ale i překvapení. Třeba dort nikdy nevědí, jaký dostanou. Na Vánoce ze seznamů taky dostanou jen něco a naopak zas i něco, co v seznamech nebylo.

snany, 5. 3. 2022, 20.16

Ano, s dětmi se bavím o tom co chtějí, dostanou určitý finanční limit a mohou si vybrat co se jim líbí a klidně z mého pohledu naprostou blbost nebo sté Lego. A to platí i na vánoce.

V007A, 5. 3. 2022, 10.00

Puberťák ať si řekne nějaký dárek sám. Dejte mu finanční rozmezí. Když mu koupíte nějakou blbost, tak to bude někde ležet.

jancaan, 4. 3. 2022, 12.18

Bavím se průběžně s dítětem o tom, co se mu aktuálně líbí nebo co by potřeboval.. Pak je překvapený, že opravdu na narozeniny dostal to, co opravdu chce.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů