Darování vajíček
Vložil(a): IvčaSemi, 26. 1. 2021 14.50
Měla bych dotaz na ty, kterých se to týká a mají s tím zkušenosti. Ráda bych šla darovat vajíčka, ale nejsem si úplně jistá s výběrem kliniky. Vyhlídla jsem si dvě, tak zjišťuji co nejvíce informací a zajímalo by mě, na jaké klinice jste byly vy ? Proběhlo všechno v pořádku a byly jste s přístupem lékařů spokojené ?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Já sama docházím už na druhou kliniku, bohužel Na první se nedařilo, nelíbilo se mi tam, nevěřila jsem jim A jsem moc ráda, že jsem do změny šla. Na původní klinice jsem se fakt trápila (byla to klinika při FN). Nemyslela jsem na nic jiného. Teď jsem v klidu, chodím na repromedu v Ostravě a jsem spokojená. Oni se tam starají moc hezky a vyšetření mě nestresují.
[email protected], 25. 6. 2023, 23.24
Já teda osobně zkušenost nemám, ale kamarádka vím že byla na klinice ve Zlíně a moc so ji pochvalovala
helus.karas12, 26. 7. 2022, 23.06
I já byla na klinice IVF Zlín Suprová a prestižní klinika, jsem ráda že jsem šla zrovna tam
Alenacap45, 29. 5. 2023, 23.45
Také jsem byla právě tady.. a je to opravdu super klinika
Soniiiciii, 3. 12. 2021, 19.25
Holky, tak jsem se taky nanominovala na tu IVF Kliniku Zlín. Zatím za sebou máme první kontakt a jsem objednaná. Tak jsem zvědavá, ale první dojem super.
Soniiiciii, 4. 7. 2021, 17.57
No počkej a darovat jsi byla? Jaký to na té IVF Klinice Zlín bylo?