Darování vajíček - zkušenosti
Vložil(a): Bohuna77, 20. 8. 2023 23.07
Dobrý večer, máte někdo zkušenost s darováním vlastních vajíček? Jaký na to máte příp. názor?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Taky jsem darovala. Pokud by tě zajímalo, jak to probíhá, respektive, jak to probíhalo u mě... Ze všeho nejdřív mi udělali všemožná vyšetření, aby se potvrdilo, že jsem vhodná dárkyně. To je každá zdravá žena ve věkové kategorii 18 - 35 let. Testy dopadly dobře, tak jsem mohla zahájit hormonální stimulaci, aby během cyklu dozrálo víc folikulů a bylo co odebírat. No a potom v anestezii proběhl odběr.
sarkanova3333, 7. 12. 2023, 16.37
Já darovala už 2x, vlastní děti už máme a další neplánujeme, tak jsem se rozhodla darovat, pomohl tomu i fakt, že moje kamarádka měla s otěhotněním problém a já si uvědomila, že takto třeba někomu pomůžu.
Hedvikakasa, 13. 9. 2023, 14.26
Když se tady řeší to darování, vajíčka jít darovat už nemůžu, bohužel nesplňuji již věkovou kategorii, ale uvažovala jsem o tom že bych šla darovat krevní plasmu. Nemáte někdo zkušenosti kam třeba zajít v Ostravě a jestli to nenese nějaké riziko?
Evulinka002, 22. 8. 2023, 23.25
Já jsem vajíčka darovala na klinice ve Zlíně a určitě ji doporučím. Chovali se fakt hezky, profesionálně a vše je samozřejmě anonymní. Navíc mi uhradili veškeré náklady, které mi v souvislosti s darováním vznikly. Tady najdete víc informací www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek