Dejte si pozor!
Vložil(a): Kolotoč.půjček, 26. 12. 2021 23.51
Ahoj. Dávám dohromady web, kde popisuju životní příběh s půjčkami. Pro někoho to třeba bude zajímavé. Postupně budu přidávat další články, jak šel čas. A věřím, že to spousty lidem může pomoci. Mluvím jako rodič dvou dětí. https://kolotoc-pujcek.webnode.cz/
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Nechápu, jak si někdo může na něco půjčovat. Přitom většina z nich jsou kuřáci, tak být nima, nekupuju cigára a mám na krásný věci. Já se zadlužila jenom jednou, ale to bylo na byt - nemovitost jako jedinou věc uznávám k zadluzení. Trocha snažení a šetření a za 5 let jsme měli splaceno.
Katka, 27. 12. 2021, 9.34
Myslím, že by hodně lidem pomohl slogan, na co nemám, to si nekupuju. Zejména u toho spotřebního zboží, dárků na vánoce a dovolených je to rada k nezaplacení. Znám rodinu, dva slušné příjmy a půjčili si 9 000 na televizi. Za mě nepochopitelné, proč si na to nedokázali/nechtěli ušetřit.
LucieS, 27. 12. 2021, 9.53
Mně vyprávěla kolegyně, že její známí neměli tolik peněz, ale snažili se to před ostatními tajit. Jednou je jejich příbuzní (kamarádi) pozvali, jestli s nimi nechtějí jet na dovolenou, tak aby se neznemožnili, že na to nemají, tak si půjčili a jeli. A dopadlo to klasicky. Půjčka stíhala půjčku a to vše jen kvůli dovolené... To prostě normální člověk nepochopí.
Katka, 27. 12. 2021, 17.29
No tak hrát si na bohaté, to je cesta do pekla ?♀️
Kolotoč.půjček, 27. 12. 2021, 20.31
Super nápad s tím sloganem. Už jsem to změnil!