Dětský pokoj
Vložil(a): Leňulka, 20. 11. 2019 22.32
Maminky koupili jsme dceři komplet nový pokojíček, myslím nábytek a chci vás znalé poprosit jestli nevíte o nějakých pěkných stránkách/obchodech kde bych koupila nějaké pěkné ale ne moc drahé dětské povlečení, záclony apod. Děkuji :-) Vím, že třeba povlečení Minnie, Ledové království apod. mají i v Penny ale jako za 500kč? To se mi teda za povlečení zdá dost, tak drahé nemám ani já.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
lucie25987, 20. 6. 2023, 6.36
Syna baví každou chvíli jiné pohádky, takže u nás se povlečení točí jak na běžícím pásu . Dělám to tak, že si povlečení vyhledám na google a seřadím si to od nejlevnějšího a tam ho koupím. Naštěstí nic jiného v pokoji měnit nemusíme. Nedávno jsem mu ještě přikoupila do pokojíčku úložné boxy z finecase.cz/detske-pokoje/ , protože se nám nějak moc "rozrostlo" lego a už ho nemáme kam dávat .
Diplomatka22, 23. 11. 2021, 21.47
Ahojky , ještě si sem jdu pro radu, odkud máte postele?
Diplomatka22, 23. 5. 2021, 18.09
Dobrý den, také zařizujeme pokojik pro dcerku, sháím nějakou pěknou tapetu, kde jste proím kupovali vy? Děkuji
WeruskaSK, 27. 11. 2019, 23.01
nooo ked xces vyslovene tieto rozpravkove postavicky tak platis za znacku a licencie a neviem co. my mame z ikei obliecky, ale pozor lebo tie nepasuju na hocake paplony, takze skor si odsleduj rozmery, aj vankusu aj paplonu. kupila by som kvalitne, 500 neni vela za bavlnene ale vykaslala by som sa na frozen a minnie, o rok bude zas daco ine sa jej pacit a zas budes menit? kup neutralne a jeden maly vankusik alebo plysaka frozen