Doplňky stravy pro muže na vlasy

zobrazeno 947×

Vložil(a): Koudelka80, 25. 2. 2024 19.33

Krásný den, dámy. Chci se zeptat jestli někdo u vašich drahých poloviček také řešíte dokola padání vlasů? (Takhle.. mě to nevadí, ale manžel chce proti tomu stále bojovat). Je něco co se vám třeba osvědčilo? :) Budu moc ráda za tipy :)

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Minkamani, 22. 1. 2026, 10.56

U nás jsme na to šli jednoduše.) Já už delší dobu beru doplněk Foligo a funguje mi fakt dobře , tak ho po čase začal brát i přítel. U chlapů je to trochu pomalejší a chce to trpělivost, ale rozhodně to není bez šance. U něj to bylo spíš o vypadávání vlasů. Bere to přes půl roku a padání se zastavilo, navíc mu začaly růst i nový vlasy, což nás oba mile překvapilo . Takže jo, dá se s tím něco dělat , jen to chce čas a vydržet.

katani, 25. 11. 2025, 9.58

Taky hledám něco pro přítele. Vlasy mu začaly řídnout, dělají se mu i trochu kouty, ale neni to podle mě ještě tak hrozné a doufám, že by na to mohlo něco pomoct. Máte něco osvědčeného co fungovalo a nastartovalo růst vlasů? Nebo to u chlapů není tak jednoduchý?

Koudelka80, 27. 4. 2024, 8.55

Děkuji za tipy.

Karol90, 15. 4. 2024, 21.38

.

cristin95, 5. 3. 2024, 12.24

Tak v naší domácnosti jsem já co má problém s vypadávání vlasů. Jsou všude a hrozně mně to štve.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů