Filtrační konvice
Vložil(a): Zdeňka S., 31. 7. 2018 11.37
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
lisakmartin, 10. 8. 2023, 11.21
Zdravím, po přečtení pár článků, jsem došel k závěru, že jsme domů asi pořídili nějaký šmejd. Chtěl bych se proto zeptat, zmiňujete tady výrobce Dionella, máte někdo další zkušenost? Uvažuju o nové, tyhle vypadají moc hezky.
Karlakostickova, 22. 8. 2023, 18.40
My doma jednu takovou máme a nemůžeme si ji vynachválit, jen co je pravda. Věděl jste, že se jedná o českou firmu? Jinak zkušenost víceméně jen pozitivní, je to kvalitní kus skleněného nádobí. Jednou za čas vyměníte filtr, jinak úplně bez problému.
lisakmartin, 22. 8. 2023, 18.50
Opravdu? To jsem nevěděl, já jsem slyšel akorát o těch britách, ale tohle je pro mě novinka, to by stálo za zkoušku určitě. Docela jsem se o to zajímal a ten obsah škodlivých látek ve vodě asi nebude úplně pasé. Pomocí čeho se filtruje ta voda nevíte?
ellinkar, 2. 7. 2019, 19.26
A doplňujete při používání filtrační konvice minerály, které z vody odfiltrujete? Ono se to nezdá, ale přefiltrovaná voda může nadělat dost paseku, lepší je vodu převařovat.
evaevik, 28. 5. 2019, 14.31
Kamarádka má a nemůže si to vynachválit.No bohužel nemá na výběr,protože mají špatnou vodu.
WeruskaSK, 22. 8. 2018, 22.37
mam a pouzivam na vsetko, mam taku co pridava magnezium a odobera vapnik kedze mame velmi tvrdu a hnusnu vodu, je to rozdiel a hlavne kvoli kavovaru, keby som tam dala z kohutika tak si ho odpalim keby som mala peniaze tak si dam aj ionizator pod vodovodnu bateriu a bude mi to robit zivu a mrtvu vodu, ale to uz je dost nakladna investicia
petralak, 10. 8. 2018, 12.51
Mají rodiče, já když je potřeba hodím do láhve tyčinky aktivního uhlí a je to 3mesice/150,-... od konvice me odrazuje, spíš, že je to další nákladná věc, co se musí pravidelně čistit, jinak začne v záhybech zelenat.
Mygara, 5. 8. 2018, 6.38
nemám, vystačím si bez toho, tvrdá voda mi chutná a z kohoutku tam snad žádné brebery nejsou