Fotky jako dárek
Vložil(a): Petrolinka, 12. 8. 2023 12.40
Dobrý den, poradíte dárek pro maminku - nejlépe nějaké rámečky s fotkama, kde hledat inspiraci?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
SasankaBan, 20. 10. 2023, 12.18
Pinterest je určitě na inspiraci super nebo třeba i instagram. Já jsem zase pro fotky bez rámečků, vypadají dle mého lépe, více vyniknou a působí i více reálně. Máme doma takhle fotky ze stránky Fotoobrazy z plátna, které jsou jak už název napovídá vyhotoveny na plátně buď z bavlny, saténu, polyesteru nebo recyklovaného saténu. Ale dělají i na dřevo, sklo, překližku, kapa desku..
To není špatný nápad. Mě se ty věci na plátně moc líbí. Já jsem si takhle kupovala malování podle čísel právě na tom plátnu a výsledek byl moc hezkej. Ta fotka na tom může vypadat taky dost dobře. Bez toho rámečku mě to přijde takový čistý. Jsou i různé velikosti a je potřeba se o to nějak speciálně potom starat?
Holky mě ještě napadl takovej tip, já jsem nedávno kupovala kamarádce dárkovej poukaz do fitka a wellneska Zone4You. A měla z toho teda hodně velkou radost, tak já jen že je to třeba taky dobrej tip, pokud víte o někom kdo rád chodí cvičit a nepohrdne třeba i wellness. Tohle je teda v Brně, ale věřím že něco podobného máte i v jiných městech.