Fusak
Vložil(a): Lela, 24. 9. 2020 19.29
vybrala jsem si fusak https://www.detskyruzek.cz/fusak-do-kocarku-jane-nest-plus a napadlo mě, že ještě před tím, než ho koupím, že se zeptám, jestli ho některá máte a jestli vám vyhovoval, díky za odpověď
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Srncovamila, 3. 12. 2023, 21.09
Já mám vybraný tento fusak od Feedo www.feedo.cz/feedo-fusak-4v1-pink-1 Nemáte s ním někdo zkušenost? Je kvalitní a dostatečně dlouhý do sportovního kočárku?
BartovaMajka, 5. 12. 2023, 23.11
Já na Feedo nakupuju často a ráda - tento fusak od nich taky mám, jen v zelené barvičce a můžete být klidná, je dlouhý až až Navíc když se přihlásíte do věrnostního programu - Feedo club, máte na něj slevu a i do budoucna máte slevy na další nákupy.
fial.adela, 29. 4. 2023, 11.07
Já jsem kupovala fusak do kočárku a k tomu i rukavice na kočár ve stejném designu od značky littleangel.cz je to moc parádní obchod a šijí výhradně u nás v česku je to kvalitní.. kupovala jsem tam i spoustu oblečení pro malou a nedalo se to srovnat z jinými obchody..
L.janicka.l, 27. 9. 2020, 21.34
Mela jsem starej zachovalej a porad funkcni a byl fajn, na fusaku pri vyberu neni co zkazit. Staci vedet jestli chci mit dite ve flisu nebo treba v ovecce. Pak vrchni material a vzor. Jinak spoustu svadlenek usije dobre fusaky naprani