Glukánek sirup
Vložil(a): Anna K., 12. 9. 2017 11.04
Maminky máte některá zkušenost s tímto doplňkem stravy pro děti? Nebo na imunitu doporučíte spíše martanky v sirupu?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
LuciJana82, 10. 1. 2018, 11.01
S tímhle konkrétně zkušenost nemám.Já dávám holce právě ty Martánky Imuno forte,jenže v podobě cucavých tabletek,protože jí to vyhovuje víc a má ráda tu příchut.Jsou od tří let,bez obsahu konzervantů,lepku a cukru.Co se týče toho sirupu,tak jsme ho také vyzkoušeli.Taky obsahuje betaglukany a extrakty z bezu a šípku jako ty tablety.A je navíc bez barviv.Dávala jsem ho malé do čaje,to mi doporučila doktorka,že pokud nebude chtít na lžičku,tak mužu i takto.A dobrý.
Petra Schoberová, 30. 9. 2017, 14.49
Včera jsem malému kupovala ten imunoglukan a cena mě málem položila.. 415kc 250ml????? příště objednam z internetu, tam je o 100levnejsi.. Glukanek u nás ani nemají..
Fuga, 14. 9. 2017, 6.29
když už něco, tak raději glukánek sirup. Martani jsou obyčejné vitamíny a ještě jen pár
Žofinka, 13. 9. 2017, 14.01
jsem raději pro pestrou stravu a zkusit to přežít tak ,pokud vyloženě nemá dcerka problémy
k.o.r.i.n.e.k, 13. 9. 2017, 12.37
Já i když syna kojila, tak byl pořád nemocný, pak jsem nějaké období nechodila mezi děti do herny a najednou byl zdravý. Teď už bylo ošklivo, tak budeme muset zase do herničky místo hřiště tak jsem zvědavá
patricia077, 13. 9. 2017, 14.34
třeba bude už lepší imunita .-) já v to teda doufám, protože dcera zatím chodí a ok...hlíváčka ji dávám ten jí chutná synovi bohužel nechutná a to se divím jemu jede všechno já ho chutnala když je pro kojící ženy a taky mi chutná
Mygara, 13. 9. 2017, 6.32
jsem pro beta glukany, ale chce to užívat celý podzim, zimu, jedno balení je bez významu