Horší než porod
Vloženo: 14. 2. 2017 13.20
Zažila jsem větší bolest...
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Aneta Jiřičná Bendiková, 11. 2. 2021, 12.51
au au au,mám panickou hrůzu ze zubaře mno nedávno mi trvali půl hodiny zub,to byla bolest
Já jsem u jednoho zubu moudrosti také užila. Bylo mi asi dvacet a zub mě bolel ale nebyl celý vyrostlý. Tak zubařka ho začala pácit a vydloubávat a to jí trvalo celou hodinu pak prohlásila že to mám jak porod. Dostal se mi do rány zánět a měla sem tam úlomky kostí. Tak jsem šla znovu zubaři. Už tam byl chlap a sestřičku povídá Bože co jste s ní dělaly? Dostala jsem antibiotika. Rodila jsem dvakrát ale tohle trháni bylo horší než porod
Žofinka, 25. 4. 2018, 7.15
Takže i ten třetí půjde ven....
LucieS, 25. 2. 2017, 20.56
Já tedy vytrhnutí moudráku vůbec necítila. Měla jsem to tam umrtvené a ani po vytrhnutí jsem nic necítila a nic mi nebolelo. Zato porod. Nejhorší bolest, kterou nic snad nepřekoná.
Eliška Kozlova, 21. 2. 2017, 22.25
Me trhání, také čeká, teď mi ho ale zubarka opravila plombou, protože by rekonvalescence s miminkem prý nebylo to pravé. Takže na to, ze jsem se nebala (řídím se heslem přežila jsem porod, přežiju všechno), tak teď se bojím Asi budu potřebovat celkovou narkozu.
Eliška Kozlova, 21. 2. 2017, 22.57
Ja asi taky, zubarku mám sice bezvadnou, ale trhání fakt ne
Já se teda zubaře nebojím, já už jsem asi tak nějak zvyklá měla jsem 6let rovnátka na pevno a chodila tam každý měsíc takže mě to už ani nepříjde. A trhání zubů nevím to jsem ještě nezažila, moudráky mi museli vysekávat špatně zarůstali pod zadní stoličky a vytlačovali je, takže vysekat a pak 2stehy po každém moudráku. A to je teda fakt, že porod byl lehčí a bez stehů