IVF

zobrazeno 563×

Vložil(a): bibka, 9. 3. 2024 9.13

Ahoj, potřebovala bbych radu a doporučení, na jakou kliniku asistoané reprodkce se obrátit nebo jaká je dobrá, s vysokou úspěšností léčby a taky s příjemným vystupováním personálu. Je to pro mě dost citlivé téma, tak bych potřebovala nějaké příjemné zázemí pro léčbu.

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Soniiiciii, 28. 8. 2025, 22.44

Obnovím diskuzi, třeba se někomu bude hodit Já jsem otěhotněla po IVF, takže vše, co jsem brala, jsem brala na doporučení lékařů. Já jsem byla na IVF klinice Zlín a vše jsem s nimi konzultovala. Každou změnu, co se mi nezdála, sebemenší výtok, nevolnost... Takže já s tímto zkušenost nemám...

Dajikaaa, 14. 9. 2025, 22.40

Taky jsme byli ve Zlíně a úplně souhlasím – člověk se tam necítí, že by „otravoval“, naopak. Když jsem měla dotaz i na zdánlivou maličkost, vždycky reagovali rychle a ochotně. A ta jistota, že to s nimi můžu konzultovat kdykoli, mi hodně pomohla zvládnout celé IVF v klidu.

esterka228, 24. 4. 2024, 20.34

Holky a užívaly jste některá v těhotenství Xonveu na nevolnost? Pomohla vám? Začínám přemýšlet, že bych si ji nechala předepsat, tak mě zajímá, jak zafungovala u vás.

Denisa75, 25. 3. 2024, 21.08

Ahojky, my nad IVF už nějaký pátek přemýšlíme, ale zatím se do toho nemůžu dokopat, nepopsala byste mi některá, prosím, jak to probíhá? Celý ten proces léčby?

Betynka3, 10. 3. 2024, 21.40

Ahoj. Jsem na tom teď podobně. Snažíme se o miminko už skoro 2 roky a nic .. Už i moje gynekoložka mi navrhla obrátit se na IVF kliniku, ale pořád se tomu tak nějak vyhýbám a věřím, že to nakonec vyjde přirozeně... Nejvíc se bojím toho, že je to umělý zásah do organismu ženy a ...

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů