IVF říjen 2023
Vložil(a): Denisa75, 22. 10. 2023 15.04
Ahoj, holky, je tu některá, co zrovna prochází IVF a chtěla by se podělit se zkušeností a pocity? My zrovna jo, první KET neúspěšný, ale bojujeme dál :))..
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Kajka Janikova, 21. 5. 2024, 22.00
Ahoj IVF nás za chvíli čeká a tak sháním všemožné informace, a tak se obracím sem. Nebyla byste některá ochotná sdílet, jak celý proces léčby u vás probíhal, prosím?
HvezdinkaMartinka, 11. 5. 2024, 22.31
Ahojky, narazila jsem na diskuzi a doufám, že tu bude ještě nějaká budoucí maminky, co by mi mohla poradit. Jsem na začátku těhotenství a mám fakt návaly na zvracení a je mi každý den tak špatně, že mám problém pomalu vstát z postele a nějak fungovat. Slyšela jsem, že na nevolnosti v těhotenství je lék Xonvea, ale je na předpis. Tak by mě zajímalo, jestli se vyplatí si o něj doktorce říct, jestli mi pomůže?
Také jsme byly na klinice ve Zlíně mohu je doporučit dále. Byly jsme u pana doktora Křenka a bylo to v pořádku. Trochu jsem si na něj musela zvyknout, ale nakonec jsme si hezky sedli a všechno proběhlo dle nejlepšího očekávání. Sestřičky jsou úžasné všechny. Hrozně jsem si tam užívala ten přístup k nám. Také jsem měli nadstandart EmbryoGlue a ještě metodu PICSI.