IVF říjen 2023

zobrazeno 879×

Vložil(a): Denisa75, 22. 10. 2023 15.04

Ahoj, holky, je tu některá, co zrovna prochází IVF a chtěla by se podělit se zkušeností a pocity? My zrovna jo, první KET neúspěšný, ale bojujeme dál :))..

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Kajka Janikova, 21. 5. 2024, 22.00

Ahoj IVF nás za chvíli čeká a tak sháním všemožné informace, a tak se obracím sem. Nebyla byste některá ochotná sdílet, jak celý proces léčby u vás probíhal, prosím?

HvezdinkaMartinka, 11. 5. 2024, 22.31

Ahojky, narazila jsem na diskuzi a doufám, že tu bude ještě nějaká budoucí maminky, co by mi mohla poradit. Jsem na začátku těhotenství a mám fakt návaly na zvracení a je mi každý den tak špatně, že mám problém pomalu vstát z postele a nějak fungovat. Slyšela jsem, že na nevolnosti v těhotenství je lék Xonvea, ale je na předpis. Tak by mě zajímalo, jestli se vyplatí si o něj doktorce říct, jestli mi pomůže?

Evulka, 26. 5. 2024, 17.19

Ahoj, jojo, já ji brala a pomohla mi.

Sylvi18, 13. 3. 2024, 10.05

Také jsme byly na klinice ve Zlíně mohu je doporučit dále. Byly jsme u pana doktora Křenka a bylo to v pořádku. Trochu jsem si na něj musela zvyknout, ale nakonec jsme si hezky sedli a všechno proběhlo dle nejlepšího očekávání. Sestřičky jsou úžasné všechny. Hrozně jsem si tam užívala ten přístup k nám. Také jsem měli nadstandart EmbryoGlue a ještě metodu PICSI.

KatuskaK, 20. 11. 2023, 21.06

Holky, nevím, jestli jste na to narazili, ale možná by se vám nebo dalším mohlo hodit. Na IVF ve Zlíně nabízí v prosinci vyšetření pro muže (spermiogram) a ženy (hormonální vyšetření štítné žlázy) zdarma.

SimonkaS, 17. 11. 2023, 13.56

Ahojky, u nás byl pvní cyklus neúspěšný. Potom jsme si připlatili EmbryoGlue, měl by zvýšit šanci, tím že se embryo líp "přilepí" k děložní sliznici. No a další Ket u nás byl úspěšný. Pokud máte možnost něčeho takového, tak to zkuste.

Evulka, 8. 11. 2023, 10.22

Ahoj, neztácej naději, u nás vyšel až 6 KET. Chce to věřit a ono to vyjde. Držím palce .

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů