Jak nejraději trávíte čas s dětmi?
Maminky, podělte se s námi i ostatními maminkami o to, jak nejraději trávíte čas s dětmi? Co spolu děláte? Jste raději doma nebo venku? Chodíte na stejná místa, na vlastní zahrádku, nebo jezdíte na výlety, na kole, sportujete? Nebo rádi čtete doma v peřinách, stavíte komíny, chodíte na kroužky? Inspirujme se navzájem a užívejme si čas se svými dětmi naplno.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Jak jsem teď bývali hodně doma, nebo když je venku škaredě, tak jsem začala s dětma vyrábět různé věcičky, jako třeba ozdoby do květináče, vitráže do oken, malovali jsme na trička...A musím říct, že moje dcerky to hodně baví a samy za mnou chodí, kdy budeme zase něco vyrábět, takže to je u nás teď taková novinka, ze které mám radost
Mygara, 19. 12. 2017, 16.19
každá aktivita má své místo )
Fuga, 4. 12. 2016, 7.35
my to střídáme
Tamama, 18. 10. 2016, 0.51
Chodíme mezi ostatní děti, na kroužky a tak
Při takovém deštivém počasí, jako právě teď je, sedíme doma, čteme pohádky a stavíme domy z dřevěné stavebnice. Když je ale venku pěkně, tak jsme raději venku. Chodíme na vycházky; máme sice oblíbená místa, ale rádi jezdíme do míst nových - jezdíme na výlety do okolí města - chodíme tam pěšky někde po lese a pozorujeme přírodu. A teď se blíží dětský den. Zatím nejsme rozhodnuti co budeme dělat - ale musí to být veliké překvapení. Chceme si ho užít se svými dětmi tak říkajíc " naplno ů.
Pro děti pořád vymýšlím nějaký program, chodíme na kroužky, do herniček, na procházky, jezdíme i na kole (musíme pořídit druhou sedačku na kolo, ať můžeme začít jezdit úplně všichni). Chodíme do lesa na houby i s miminem v krosně. Cvičíme na hřišti za domem, na zahradě si kopeme s míčem, děláme kotrmelce, ale rádi si usedneme i k pohádce v TV, nebo si v posteli čteme. Často mi ale přijde, že to ty dítka ani neocení
Vůbec nejraději ze všeho jsem se svou rodinou, bydlíme společně ještě se sestrou a její rodinou, takže máme pořád dětí jako smetí. Máme zahradu, tam se všichni scházíme, opékáme buřtíky, grilujeme, rádi jezdíme na výlety, na různé akce, v zimě na hory, v létě k moři. Večer společně koukáme na televizi, často hrajeme společenské hry.
tehuzu.jitka, 14. 5. 2016, 10.08
Nejraději trávíme čas všichnispolu, jako rodina