Jaké doplňky stravy užíváte na podzim?

zobrazeno 2621×

Vložil(a): AndulaK, 14. 9. 2023 18.25

Zdravím všechny, zajímá mě jaké doplňky stravy užíváte na podzim? Co se Vám třeba osvědčilo na podzimní únavu?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

beruna, 18. 12. 2023, 12.35

Jsem s tímto eshopem taky moc spokojená, chodím taky ráda na jejich pobočku na České v Brně. Balíček na posílení imunity a vitamíny jsem tam koupila mamce. Sobě a manželovi tam nakupuji i kosmetiku.

balazdana, 2. 11. 2023, 9.54

Proti podzimní únavě bojuji sportem, běhám hlavně venku když počasí dovolí nebo doma na páse a beru Wecare imunity, který funguje proti únavě a díky ingrediencím posiluje obranyschopnost organismu. Myslím si, že spojení těchto dvou věcí mi pomůže, abych neonemocněla.

Hedvikakasa, 17. 10. 2023, 19.45

Užíváme s mužem kapsle uvolňující molekulární vodík Recovery H2 Inside od H2 Europe, regeneruje a je na imunitu, bereme od jara a co jsme měli nedávno i vnoučata na víkend, které jsou pernamentně nachlazené, tak se nám to vyhýbá. Já kombinuju i s tabletami H2 probio na zažívání.

esterka228, 18. 10. 2023, 17.55

Já od nich užívám CellaWell H2 Europe na imunitu a oxidační stres a taky spokojenost, lepší kondice celková, žádná nachlazení, zlepšení pleti.

tereza_hru, 25. 9. 2023, 13.12

Na únavu určitě kvalitní hořčík, já jsem si pak ještě oblíbila tablety H2 Forte a H2 Immunity. Obojí na podporu imunity, na celkové zlepšení fungování organismu

Havlikovka, 17. 9. 2023, 21.43

Já užívám magnesium a železo a tato kombinace skvěle funguje proti únavě, na lepší imunitu, i lepší spánek.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů