Jaké máte auto?

zobrazeno 1711×

Vložil(a): LucieS, 29. 7. 2018 7.59

Když už tady byla diskuze ohledně řízení, zajímá mě, jaká máte doma auta? Budeme kupovat nové auto - spíše možná dvě (jak já, tak přítel). Každopádně přemýšlím, jaké auta koupit. Jedno chceme velké (nějaké SUV či velký kombík), druhé malé (ale stále pětidvéřové). Vím, že je spousta recenzí na internetu, leč tyto recenze píší téměř jen pánové a samy víme, že mužské a ženské hodnocení se dost liší. Jak jste s vašimi auty spokojené či nespokojené?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

naseivanka, 22. 7. 2025, 11.04

Na www.cbdily.cz jsem objevil ideální místo pro nákup škoda dílů – ať už potřebujete základní věci na údržbu nebo náročnější opravy. Zboží mají skladem, dodání bleskové a hlavně – vše pasuje bez problémů. Nakupoval jsem už pro dvě auta z naší domácnosti a vždy bez jediné reklamace. Za mě velmi spolehlivý obchod pro všechny majitele vozů Škoda.

Tereez, 5. 11. 2018, 19.38

manžel my kupoval v Brně z www.az-servis.cz novou Fabiu minulý rok a jezdí se mi s ní perfektně, na to že jsem začátečnice

Janna, 5. 12. 2018, 20.48

Tvl, to všude děláš jen reklamy???

Misska20, 3. 8. 2018, 15.29

Máme Octavia combi Scout a spokojenost

Žofinka

Žofinka, 3. 8. 2018, 13.26

Octavii combi a zatím se tam vejde mě tři, ale uvažujeme o něčem větším

Mygara

Mygara, 3. 8. 2018, 7.25

máme octavii combi a jsme spokojení, pro ten počet lidí, co převáží, je optimální

Fuga

Fuga, 2. 8. 2018, 6.04

máme opel zafira, na dovolenou se tam v 5ti lidech vejdeme a jsme spokojení, jen já tedy až tak často neřídím, jen tam, kde to znám

Lenourecek, 1. 8. 2018, 21.24

Máme Sharana a pokaždé, když někam jedem oceňuji to, jak je to auto velké. Jiné už si na rodinné výlety se dvěma dětmi nedokáži představit

Janna, 30. 7. 2018, 19.51

Já mám Fabii combi jedničkovou a jsem maximálně spokojená. Má to vše, co já potřebuju. Pak máme větší spolehlivější Tuareg, když někam jedeme dál, ale to řídí jen manžel, je to automat

Tereez, 30. 11. 2018, 20.00

tak to nejsi sama, manžel my kupoval v Brně z www.az-servis.cz novou Fabiu tento rok a jezdí se mi s ní perfektně, na to že jsem začátečnic.

WeruskaSK

WeruskaSK, 30. 7. 2018, 16.24

ja mam vysnivany ford fusion, ma vyvyseny podvozok, vnutri sa dobre sedi, oproti skodovkam kde mam pocit ze lezim, takze ja mam jasno a neodporucam kupit nove auto, zbytocne vyhodene peniaze

LucieS

LucieS, 30. 7. 2018, 21.20

To je asi věc názoru. Bojím se jít opět do jetého auta, abych nedopadla tak, jak jsem dopadla se současným vozem, kdy jsem do oprav nacpala dost peněz. Takže mě zajímají předváděcí vozy, které jsou o trochu levnější než úplně nové z fabriky

WeruskaSK

WeruskaSK, 30. 7. 2018, 22.37

tak to ano, ked mas zlu skusenost, tak zainvestuj

Tereez, 15. 11. 2018, 14.15

já bych nikdy nešla do ojetiny, raději novota a nejlépe škodovka

L.janicka.l

L.janicka.l, 29. 7. 2018, 21.08

U nas se drzime skodovek at uz fabie, oktavky ci felicie. Meli jsme i hyunday ale ta cena nahradnich dilu byla o moc drazsi. Hlavne je to nase znacka, a na to popojizdeni uplne staci, zas tak casto se dalky nejedou

Tereez, 15. 11. 2018, 14.17

taky mám Fábku, tuším že byla zrovna z azetka, takže kvalita o tom opravdu svědčí

Stellka, 24. 1. 2019, 9.16

Fábku jsem zvažovala taky, ale nakonec jezdím s Octávkou a i ta se dá

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů