Je druhý porod naozaj jednoduchší?
Vložil(a): NiFee, 28. 6. 2017 7.06
Za 3 mesiace k nám pribudne dalšie miminko :). Rozdiel medzi 1. a 2. bude cca 17 mesiacov. Prvý pôrod bol fajn. Teda ked to porovnám s rozprávanim iných žien bol super. 7.00 tabletka na vyvolanie porodu, cca10.00 bolesti a 11.45 bola dcerka na svete. Ledva som stihla dobehnuť a lahnuť. Šitie žiadne. Cvičila som s aniballom. Pri druhom plánujem tiež cvičiť s aniballom a tiež by som rada sla na planovaný porod. (Aby si vedela babička a muž vybaviť volno v práci.)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Já doufám, že můj druhý porod bude rychlejší než ten první. Každopádně teď už vím co si s sebou všechno do porodnice vzít co mi na poprvé chybělo. Objednala jsem si od Herbalonu intimní mycí gel s dubovou kůrou právě na poporodní poranění. Když jsem byla poprvé na šestinedělí dostaly jsme jej ve startovním balíčku od porodnice a byl skvělý.
NiFee, 3. 9. 2019, 11.57
tak ja už mam po a malý zachvílu oslavuje 2 roky musím povedat že som nevedela, že už porod zacal , keby nie som v nemocnici ani neviem že rodim iba ma boleli kríže. doktor ma pozrel, že na 6 cm a že rodim tak vravim, že ok tak som sa tam este take 4 hodinky nudila a zrazu , že už na salu že ide sa tlacit ako som zliezla z kozy zacala bolest a nutkanie tlacit takže parada, až na to že malý siel priecne a doktorka trochu pomohla. Skoncilo to zlomenou klucnou kostou ale to sa stava docela často
NiFee, 9. 8. 2017, 10.47
No u mna cca 17 mesiacov .
Lenourecek, 30. 6. 2017, 7.34
Druhý syn se narodil hodinu po příjezdu do porodnice, i když kontrakce jsem měla celý den, ale nebylo to nic hrozného
Ahoj no pre mňa bol druhý pôrod hlavne rýchlejší.Rodila som pred 8 mesiacmi,síce mi ho vyvolávali ale dopadlo to fajn.Potlačila som raz a na druhé zatlačenie už malá vyšla celá von,doslova vyskočila:)a to bola dosť veľká na dievčatko-4430g a 54cm.Horšie bolo to zašívanie po pôrode,kežde ma nastrihovali,ale zahojilo sa to v pohode.
Jana82, 29. 6. 2017, 19.54
Říká se to , tak doufám, že to bude pravda
Žofinka, 29. 6. 2017, 13.16
to se teprve uvidí .-)