Jsem šmudla

zobrazeno 1746×

Vložil(a): luciusmius, 13. 11. 2016 21.31

Ahoj holky mám dotaz. Dceři je už rok a půl a já mám pocit, že jsem se nějak zasekla. Co se dcera narodila, přestala jsem se o sebe starat. Nikdy jsem se moc nemalovala a nepřeháněla jsem to s udržbou, ale co máme Kačku tak chodím kolikrát do oběda v pyžamu, zuby si taky vyčistím kolem oběda. To platí i o vlasech. Jsem pořád unavená a to i když třeba dcera spí celou noc, často mě bolí hlava a jsem taková nelaná nemastná, nevím jak jinak to napsat. Nějak se nemůžu nakopnout do života. Máte některá taky podobný problém nebo jsem opravdu divná moc díky za odpovědi.

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

misalla, 22. 4. 2017, 22.44

Taky jsem to tak měla, jsou to hrozný stavy Nemohla jsem se k ničemu dokopat

Mygara

Mygara, 18. 4. 2017, 19.29

měla jsem to podobně, když jsem byla s dětmi doma, hezky se čtou ty časopisy jak si máte najít chvilku pro sebe...

Verasvobod, 2. 1. 2017, 12.22

Taky chodím dopo jak šmudla a modlím se, ať nikdo nezazvoni, ale těším se na to, až si umyju vlasy, trochu se nslicim a budu ta smrncovni mamina. Pusť si nějaké videa líčení, koukej kolem sebe po maminkach a sleduj jak jsou některé vymodene a upravené. Musíš se přeci chtít také líbit. ?

vivianr, 14. 12. 2016, 15.37

Taky se mi kolikrát nechce z pyžama a vydržím v něm do jedenácti. Pak vím, že má přijet pošta a musím se přestrojit. Říkám si, že vstanu dřív a něco udělám, ale ještě jsem nevstala. Neříkám, že do jedenácti nic nedělám. Mrňous mě donutí.

Aliisha

Aliisha, 8. 12. 2016, 19.06

Já to měla podobně. Nechci však takhle žít a tak se snažím hned ráno vše stihnout. Dám si alespoň řasenku, když už nic. Když jdu ven, tak dám i make up.

Misska20, 27. 11. 2016, 20.28

Taky mám občas dny,kdy jsem lenosna,unavena a nic se mi nechce,ale syn mě z toho rychle dostane dopoledne chodime ven téměř každý den,takze v pyžamu být do oběda nehrozí (někdy by mi to ani nevadilo),taky máme pejska,takze se ven musí za každého počasí a je fakt že procházka mě pokaždé probere a nabije energii jinak se také moc nemaluji,ale když jdeme s kočárem mezi lidi tak si rasenku a makeup dam,hned mám trochu lepší barvu když mám mastný vlasy,dam na hlavu kšiltovku a hodim oufit do sportovního

Lusesita25, 19. 11. 2016, 4.18

Taky jsem obcas takova lina, nic se mi nechce a spala bych jak medved a tim padem se uz tesim do prace.

Topik2, 16. 11. 2016, 6.23

Měla jsem stejný problém a to ještě přidám že mi vyhovovalo pohodlné oblečení což jsou tepláky nástup do práce vše zmenil

luciusmius, 15. 11. 2016, 20.11

Holky všem moc děkuju za komentáře nakoplo mě to a dnes ráno když jsme se byli z přítelem projít namalovala jsem se a pohled do zrcadla byl uplně jiný a mnohem veselejší takže moc díky

ivka1981, 15. 11. 2016, 1.22

u prvního dítěte jsem na tom byla stejně, u druhého už je to lepší, aspoň někdy vyrazím namalovaná a upravená :-)hned si připadám jako člověk.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů