Kam k moři
Vložil(a): mrkew, 12. 1. 2018 12.31
Máte tip na ubytování a destinaci kde jste byli spokojeni? Chceme jet červenec srpen s tříletou dcerou a manželem nejlépe pozvolný vstup do moře a ne hlava na hlavě i když v sezóně se obávám že to jinak nepůjde
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Také nás letos čeká moře po 3 letech a už aby to bylo, naštěstí jedem už v květnu, takže to uteče . A k těm plavkám, tak já kupuji už jen plavky relleciga, mají je z kvalitních materiálů a navíc pokud chceš dvoudílné, tak si můžeš vybrat horní a spodní díl samostatně, což mě velmi vyhovuje. Mám totiž větší prsa, takže jsem měla dost problém sehnat plavky, protože potřebuji vršek vel. XL a kalhotky M a tady je možnost si to tak nakombinovat.
My byli vloni na Mallorce, Casa de Mallorca, hotel kousek od pláže, vstup do moře pozvolný, pláž písčitá, ani tam nebylo moc lidí, i když je fakt že jsme byli ještě před hlavní sezonou. Hotel super, jídlo dobré, u hotelu velký bazén a brouzdaliště pro děti, hriště atd. Nám se teda líbilo moc
Janako, 13. 1. 2018, 13.05
My jsme byli v Chorvatsku na ostrove Vir, letos jedeme znova, protoze se nam tam moc libilo.Ale tech lidi tam nebylo v sezone malo.
L.janicka.l, 12. 1. 2018, 20.39
Jeste jsem u more nebyla tak netusim, v sezone to bude tezky vybrat misto aby tam nebylo moc lidi,