Kosmetika účinná na vrásky
Vložil(a): Machacovavendula, 7. 3. 2023 22.10
Zdravím, holky - napíšete jakou kosmetiku na vrásky kupujete a jste s ní spokojené? Nechci tip na nic předraženého prosím.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Královka85, 17. 5. 2023, 9.51
Kupuji si na Solobeauty krém na den, sérum na oční okolí a ještě liftingový gel. Ano cena je vyšší, ale jsem s tím naprosto spokojená, pleť mám krásně hydratovanou a vypnutou. Stal se z toho takový ranní rituál a každý den se na něj těším.
Královka85, 29. 5. 2023, 13.55
Ano jsou, mají samozřejmě i řadu na hydrataci i na citlivou pleť. Takže se nemusíte bát. Neštípou, naopak jsou velmi příjemné na pleti.
Sociopatka, 7. 4. 2023, 19.25
Já teď jeden zkouším a zatím jsem s ním velice spokojená.Zjistím přesně co je to zač a dám ti tady vědět.
Já jsem sérum začala používat po vánocích, protože jsem dostala dárkovou sadu od Astridu s Bioretinolem, takže používám denní a noční krém a než použiji noční krém, tak si na pleť aplikuji 4x týdně i to sérum. Měla jsem vrásku mezi očima, a řekla bych, že je méně viditelná. Je to takový můj rituál
Aliisha, 26. 3. 2023, 13.42
Většinou kupuji kosmetiku v Dm drogerií. Balea či Alverde jsou cenově dostupné značky a mé pleti většina produktů sedí.
Pokud hledáte kosmetiku proti vráskám, která není příliš drahá, můžete zkusit následující značky a produkty: Nivea Q10 Power - tato řada obsahuje produkty s koenzymem Q10 a kreatinem, které pomáhají redukovat vrásky a zlepšovat pevnost pokožky. Výrobky jsou cenově dostupné a k dispozici jsou v obchodech se zdravou výživou i v drogeriích. L'Oreal Paris Revitalift - tato řada obsahuje produkty s pro-retinolem a stimulujícími složkami, které pomáhají redukovat vrásky a zlepšovat pevnost pokožky. Výrobky jsou cenově dostupné a k dispozici jsou v obchodech se zdravou výživou i v drogeriích. Garnier Bio - tato řada obsahuje produkty s vysokým obsahem antioxidantů a vyživujících složek, které pomáhají redukovat vrásky a zlepšovat celkovou kondici pokožky. Produkty jsou cenově dostupné a k dispozici jsou v obchodech se zdravou výživou. CeraVe Skin Renewing Retinol Serum - toto sérum obsahuje retinol, který pomáhá redukovat vrásky a zlepšovat pevnost pokožky. Produkt je cenově dostupný a k dispozici je na internetových stránkách a v některých lékárnách.