Kouření
Vložil(a): Cherrynka, 15. 1. 2017 9.20
Zajímalo by mě, jestli nějaká maminka přestala kouřit v těhotenství a jestli ano, jestli začala potom kouřit. Znám plno takových, které kouří i během těhotenství, kojení a taky když jdou po městě s kočárkem a u toho mají cigáro v ruce.. :( hrůz pohled!!! Já přestala kouřit ve třetím měsíci, absolutně mi to nechutnalo, chtělo se mi z toho zvracet. A nekouřím doteď :) Ani mě to neláká, zato nesnesu pach kuřáka. Je to pro mě hnus... :/
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Po porodu jsem přešla na elektronické cigarety. Hlavně kvůli smradu, protože normální cigarety zalezou do všeho (jako myslím do oblečení a tak), a nechtěla jsem, aby to mimčo muselo čichat. Teď jsem si hodně oblíbila jednorázové elektronické Venix s ovocnými příchutěmi, ta "pára" z toho vyloženě voní. A navíc teď až do 23. prosince mají akci s losy, ke každé cigaretě dostanete jeden a dá se na něj vyhrát až sto tisíc!
Žofinka, 2. 12. 2017, 2.58
to jste dobrá, že jste to dokázala
jitkamety, 4. 7. 2017, 18.26
nekourila jsem ani pred tehotenstvim ani v tehotenstvi,nesnasim kdyz nekdo kouri ten smrad..se mi dela šoufl
MarieLetna, 12. 5. 2017, 14.03
Já osobně jsem kouřila už před těhotenstvím elektronickou cigaretu a myslím si, že z té jde mnohem lépe přestat uplně, než z normálních. Vím, že jsem se trápila když jsem s normálníma končila, je to prostě hnusná závislost, ještě jsem kvůli tomu přibrala, no ale to už je dávno Tu elektronickou se musím přiznat jsem si občas dala i při těhotenství, měla jsem uplně bez nikotinu od vapour 2, ale vím, že i tak to dobře není. Skončila jsem sní někdy kolem 4 měsíce a abych řekla pravdu už jsem se k ní nevrátila. Mám ale třeba kamarádku která když se dozvěděla,že čekají miminko přestala ze dne na den a to byla na normálních cigaretách a ještě kouřila docela dost, celé těhotenství to vydržela, mala se jí narodila, kojila bohužel asi do 4 měsíce ani ne, protože měla nějaký zánět v prsu a začala zase kouřit a ted je teda jak fabrika… takže je to asi na té vůli maminky.
Já přestala ve 3. měs a nezačala a přestala jsem z toho důvodu, že mi bylo z toho blbě a jedna cigareta mi chutnala jako dvacet vykouřených naráz, byl to hnus a nevím, čím to bylo. Asi miminko mi to dalo najevo už nekouřím přes rok a díky tomu mám v pokladničce víííííc peněz
Mygara, 4. 4. 2017, 19.16
většinou znám maminky, které přestaly, ale pak zase začaly
Lenourecek, 30. 1. 2017, 22.34
Přestala a věřím, že už nezačnu. Ale znám spoustu maminek, které kouřily v těhotenství i při kojení.
Lenourecek, 5. 4. 2017, 10.31
Nechci, kvůli sobě a kvůli dětem, peníze jsou samozřejmě také důležité, aby jsme se měli dobře, k tomu cigarety nepotřebuji ?
Lusesita25, 22. 1. 2017, 7.46
Ja osobne ne ale mam plno kamaradek co s tim sekly a doted nezacly.