Krabičková dieta
Vložil(a): dadinkamaminka, 7. 4. 2017 18.41
Jaky mate nazor na krabičkovou dietu? Tady ve meste ji nabizi. Cena neni az tak moc vysoka. Za mesic by me to vyslo na 5660kc. Normalne propapam asi vic... Co si o tom myslite? Mate zkusennosti s jidlem nebo I s vysledkem hubnuti? Diky za nazory:)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Kamilkanov, 26. 11. 2022, 15.15
Ahoj, jestli bojuješ s váhou jako ještě nedávno já, měla jsem fakt vysokou nadváhu, tak bych do toho šla hned. Šla jsem rovnou do KetoDiet a nechala si sestavit plán. Teď mám "jen" nízkou nadváhu, ale stále na tom pracuji. Opravdu to můžu doporučit.
Soniiiciii, 28. 11. 2021, 12.03
Jaký balíček jsi zvolila? A podle čeho jsi se rozhodovala při výběru?
michaelanavrc, 4. 10. 2019, 13.06
dietu od bonedere jsem měla taky a zhubla jsem s ní 24kg. Je nejlepší.
No, já jsem o krabičkách uvažovala, ale nakonec jsem to vzdala. Nevyhovovala mi ta organizace a když bych chtěla někam vyjet, tak to byla komplikace. Čili tuto dietu jsem zavrhla... Ta Ketodiet je super. Ta mi vyhovuje, ať jsem kdekoli. Je to nenáročná dieta a hlavně účinná.
Marusk, 22. 10. 2017, 10.29
Zda se mi to dost penez, nevim do jake miry si muzete vybrat co tam vsechno bude. Jestli mate rada vsechno co podavaji... Radeji bych si uvarila vlastni nebo obcas zasla na jidlo
Žofinka, 11. 8. 2017, 16.17
přijde mi to hodně drahé...
Za mě určitě ne.. kamarádka dělá ve výrobě a doslova mi ji zakázala.. přesně její slova jsou : " to si raději nakrabickuj doma, víš co tam máš a určitě o dost levnější... " Nechci nikoho poškodit nevím jak to chodí jinde ale tohle jsou slova přímo zaměstnance... Takže podle mého je to jen byznis. Raději si dejte k snídani sušenky než dvě okorala rajčata které vám nabalí den předem v krabickove dietě.