Kreativní boxy
Milé maminky, kupujete předpřipravené kreativní boxy na tvoření? Pokud ano, jste spokojené? Cena je přiměřená? Před cca třemi lety jsem měla předplacenou Magickou krabičku ( teď už se neprodává), bohužel pro dceru v té době příliš složité tvoření. Řekla bych, že na dovolenou naprosto ideální nebo pro ty jenž začínají tvořit s dětmi.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 29. 11. 2017, 12.30
nikdy jsem nic takového "po kupě" nekoupila, ispiraci hledám na netu a koupím, co je potřeba
Fuga, 13. 12. 2016, 14.03
zatím jsme žádný nekoupili a ani jsem o předpřipravených boxech neslyšela
Mám teď také čerstvou zkušenost s MAKABOXem - a mohu jenom doporučit. Syn (7 let) dostal jako dárek "Všechny barvy duhy" i "Rodinu", a přestože není ze své podstaty právě "tvořivec", moc ho to baví. Já jsem nadšená z toho, že jsou aktivity přizpůsobené dětem (určitě zvládnou i mladší děti) a převážnou část tvoření opravdu zvládnou děti samy. Esteticky moc příjemné, balení praktické, návody srozumitelné, celkově prima počin pro rozvoj dětské tvořivosti a pro milou společnou aktivitu s rodiči.
Mám dobrou zkušenost s MAKABOX, kreativní sada, plná tvoření, tvořily 4 děti, různých věkových kategorii. Trávily jsme společné chvíle a děti to velmi bavilo .Box je naplněn vším co k danému tvoření potřebujete, nemusíte už pak nic víc řešit. Cena je 400kč,ale odpovídá tomu co v boxu je, předplatné je samozřejmě levnější.Super přístup, po objednání mi to přišlo téměř okamžitě a ještě k tomu rovnou na dovolenou. A po domluvě mi do boxíku přidali více věcí, abychom mohli tvořit všichni.
ZivaVoda06, 13. 9. 2016, 22.18
Na kreativní boxíky jsem narazila letos na jaře, poprvé jsem se dostala k Ani-Muk krabičkám, které mě zaujaly po estetické stránce. Zkusila jsem objednat téma Vesmír, málá byla nadšená a všechno (v necelých sedmi) zvládla s přehledem sama. Uvažuju o předplatném, vydávají ho pravidelně každé dva měsíce, což se mi zdá ideální. Planetky nám visí v pokojíčku doposud
My jsme měli od animuku Lidské tělo, a velká spokojenost. V boxíku bylo všchno, co ej potřeba, vyráběli jsme tričko s orgány, kostru, a pak tam byla ještě stolní hra. Našeho osmiletého to bavilo moc, a to na tvoření zas tak úplně není. Makabox neznám, Pikle z pytle mi přijdou spíše pro školkové děti.