Kuchyně
Vložil(a): Lucy1995, 4. 4. 2022 9.02
Dobrý den maminky, pohrávám si s myšlenkou nové kuchyně. Máme kuchyň špatně prostorově řešenou, takže určitě na zakázku. Na netu jsem našla https://www.nabytek-mikulik.cz/top-kuchyne , nemáte někdo bližší info?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Monika8989, 4. 2. 2024, 20.55
Dobrý den, pořídit si novou kuchyň je vždycky dobrý nápad. Myslím si, že by bylo dobré začít tím, že si všechno nejdřív promyslíte, co si v kuchyni přejete a hlavně potřebujete, aby vám vyhovovala. Zakázková kuchyně je podle mě určitě nejlepším řešením. My jsme nedávno rekonstruovali kuchyň a teď si jí dovybavujeme. Nevíme, jaké nádobí si máme pořídit. Máte nějaké tipy?
Jana Novotná, 13. 2. 2024, 23.22
Ahoj, pokud už se vaše staré nádobí nedá používat, tak zkuste popřemýšlet o titanovém. Osobně jsem si vyzkoušela titanovou pánev a hrnec, se kterými jsem na výsost spokojená. Rychle se v nich všechno ohřeje a zatím se mi nic nepřipeklo, a to je u mě zázrak. Myslím si, že by se vám mohlo hodit, když hledáte kvalitu.
Radkamracek588, 17. 2. 2024, 21.13
Dobrý den, rozumím dobře, že plánujete novou kuchyň? Tak to mám zaplať pán bůh za sebou. Největším oříškem pro mě bylo vybrat to nejlepší nádobí do kuchyně. Naštěstí jsem narazila na stránky zgastro.cz, kde jsem si vybrala několik hrnců, pánví, a hlavně pekáč na pečení buchet. Ty peču několikrát v týdnu, pro syna a manžela. Hodně štěstí s novou kuchyní.