Kupujete dětem zboží také z druhé ruky?
Vložil(a): Christie, 10. 5. 2015 8.36
Maminky, nakupujete dětem i bazárkové zboží? V dnešní době je to celkem velký trend a nic neobvyklého, ba naprosto pochopitelné...Přeci jen dítka rostou tak rychle, takže spoustu věcí mají skutečně jen na chvilku a nějaký ten ušetřený peníz se také hodí...Co konkrétně v bazárcích, uzavřených skupinách nejčastěji lovíte? Která forma se vám osvědčila nejvíce, on-line nebo klasické kamenné obchůdky?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Žofinka, 15. 1. 2018, 10.44
já kupuji, ale raději v sekáči, kde si to osahám, neplatím poštovné apod
Mygara, 18. 8. 2017, 18.25
raději kupuji ze sekáče, tam hned vidím, jak doopravdy vypadá a také můžu vyzkoušet
jitkamety, 20. 7. 2017, 11.56
Koupila jsem pytel obleceni za 500-, z bazaru jinak kupuji nove
Fuga, 22. 11. 2016, 10.35
raději nakupuji v kamenném obchodě, protože vel. 104 a 104 od jiné značky je velký rozdíl. a bazárky nebo levný textil u mě vedou
k.o.r.i.n.e.k, 16. 10. 2016, 16.59
Já tedy kupuji většinu bazarového a jsou to mnohdy krásné a kvalitní věci
petrao, 27. 6. 2016, 10.32
Nakupuji od maminek na Vinted.cz zatím všechno krásné, voňavé a čisté. Jak psala paní přede mnou, v kiku ve slevě se sežene krásných věcí které jsou jen o pár korun dražší a pak je můžete ještě prodat dál...
petrao, 31. 5. 2016, 21.36
Pár věcí jsem našla na votocvohoz.cz vždycky jsem byla spokojená, sama tam prodávám tak vím jak to chodí a máte skoro naprostou jistotu, že věci budou vypadat jako na fotkách (podle hodnocení uživatelky)
Bohužel nakupujeme dětem i "bazarové" zboží, děláme to velmi neradi, ale zkrátka musíme. ? V dnešní době je to celkem velký trend a nic neobvyklého, ba naprosto pochopitelné, ale jsou tu bohužel podle mého názoru veliká rizika . Jak u oblečení, tak i u hraček, knížek a podobně, Nevíte, kdo ty věci měl, byl zdravý, mohl být vážně nemocný, mít nějakou infekční nemoc. A jeho rodiče nebyli tak zodpovědní, aby místo do bazaru hodili nepotřebné věci - hračky a ošacení do kamen. Co s tím ? Děti nám rostou tak rychle, jako dříví v lese, takže spoustu věcí mají skutečně jen na chvilku a nějaký ten ušetřený peníz se také hodí...co bychom si povídali. Co nejčastěji v bazaru kupujeme ? - úplně všechno, ale snažíme se vše pořádně prohlédnout a zapojit náš šestý smysl. Nejraději máme tzv. "kamenné obchody"