Kvalitní nože

zobrazeno 1119×

Vložil(a): Soniiiciii, 17. 12. 2022 23.59

Ahoj holky, myslíte, že ještě možnost koupit někde kvalitní nože k vánocům? A pokud ano, kde bych vybrala? S jakými máte zkušenosti?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Eliiika85, 6. 8. 2023, 16.54

Holky, chci se vás zeptat... Koukala jsem se na nabídku shopu Dellinger a oni mají krom nožů i nabídku velmi hezkých hrnců a pánví... Máte s nimi zkušenost? Jsou lehké? Je to z litého hliníku, tak to předpokládám

Kamcca, 21. 6. 2023, 21.32

A jak takové kvalitní nože brousíte? Předpokládám, že projetím doma v takovém tom brousku za pár korun by se zničil...?

LenkaM, 23. 6. 2023, 19.20

Tak bys kvalitní nůž opravdu zničila. Buď nechat nabrousit u profesionála nebo koupit speciální brusný kámen. Já mám taky nože od dellinger z damaškové oceli a zatím jsem brousit ale nemusela, dávám si opravdu pozor abych s nima zacházela dobře a jsou pořád perfektně ostré

Kamcca, 26. 6. 2023, 21.41

Děkuju za odpověď, tak jsem si nakonec taky vybrala nože tam, protože takové jako mají tam jsem jinde neviděla a vypadají opravdu skvěle. Vzala jsem i ten vodní brusný kámen tak uvidíme za jak dlouho ho budu muset použít

Alexx, 2. 8. 2023, 10.13

Od dellinger mám jak nože, tak i broušení. Jen já jsem si vybrala ten vodní brusný kámen. Ne, že bych doma brousila já, to ne, to je práce manžela. Ale on si ho vybral. Byl i na kurzu broušení a prostě naprostá spokojenost Ještě od nich vybíráme gril

Betulka, 21. 4. 2023, 10.43

Ahoj, já jsem kupovala manželovi teď nože k narozeninám od Dellinger. Podívej se na jejich nabídku. Muž si velice chválí.

Misacek, 26. 2. 2023, 18.31

A mohu se zeptat, jaké nože od Dellinger jste si vybrala? Já tam nějak nemohu přijít na sadu, která by mi vyhovovala...

Laurel456, 2. 4. 2023, 22.38

No a neuvažovala jsi o tom, že by sis sadu sestavila podle toho, co ti bude v kuchyni nejvíc vyhovovat? Na tom dellinger shopu mají moc hezkou nabídku, dá se tam moc hezky vybrat.

Adrianita

Adrianita, 19. 12. 2022, 14.15

Mrkněte na nože Fabini, mají tam i "zdravé" hrnce a pánve, i když dražší. A nože jsou opravdu ostré.

Fuga

Fuga, 18. 12. 2022, 6.11

osobně mám pár nožů Wusthof a kupovala jsem je myslím v kulině a zatím ani nebroušeny a jsem spokojená

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů