Legíny na cvičení

zobrazeno 2141×

Vložil(a): Drahuska, 3. 12. 2021 18.42

Ahoj maminy, chtěla bych si koupit nějaké lepší legíny na cvičení akorát moc nevím do jaké značky jít, tak budu ráda za doporučení.

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Kopretinka1, 7. 4. 2022, 22.29

Dobrý den, můžete mi prosím doporučit nějaké dobré legíny na yogu? Rozhodla jsem se že bych chtěla zkusit Bikram yogu a co jsem si zjistila tak se u toho člověk dost zapotí

PavlinaJ, 10. 4. 2022, 17.02

S bikram jogou jsem začala před půl rokem a super, tu můžu jenom doporučit. Zezačátku jsem na ni nosila funkční oblečení ale nebylo to ono. Co mi ale sedlo tak dragonflybrand, oblečení mají z elastanu s lycrou a když se zapotím tak není cítit. Mám odtud legíny a sportovní podprsenku, oboje na jogu moc ráda nosím.

Kopretinka1, 13. 4. 2022, 22.54

Dobrý den, děkuji za tip takže s kvalitou jste spokojená? Chci pořídit něco co mi chvíli vydrží. Ale ty legíny mají moc pěkný a vyhlídla jsem si tam i jedny kraťásky.

PavlinaJ, 17. 4. 2022, 19.06

Ahojky, jo jo s kvalitou jsem spokojená. Peru po každém cvičení a ok

Elianna, 24. 4. 2022, 21.41

Ahoj taky mám z tohoto eshopu oblečení. Nosím na hot yogu a naprostá spokojenost

Nataniella, 8. 5. 2022, 20.31

Dobrý večer, je ta podprsenka pohodlná? Dívala jsem se na eshop a mají opravdu krásné, takhle na fotkách vypadají moc dobře

PavlinaJ, 11. 5. 2022, 17.29

Ahojky jojo podprda je bezvadná. Cítím se v ní skvěle teď sem ji začala nosit i do práce, nikde mě neškrtí ani nic nevylízá, je pohodlná takže já sem spokojená

Olla, 4. 1. 2022, 17.12

Dragonfly mají super legíny. Mám od nich sice jenom jedny, ale za to mám od této značky dost souprav na pole dance a oblečení mají opravdu kvalitní.

krisstaZ, 1. 1. 2022, 23.04

já nakupuji veškeré hadříky pro celou rodinu na zoot.cz, určo znáte

Minnie, 7. 12. 2021, 20.19

Taky se přikláním k Reebok, ty fakt vydrží. Jsem spokojená i s Puma a Dedoles, ale ty mám krátce tak nevím co vydrží, ovšem jsou mi pohodlné.

Pavla T., 4. 12. 2021, 18.19

Ono je to asi jedno jaká značka, spíš je potřeba vyzkoušet konkrétní střih a posoudit zda ti sedí. Já osobně mám ráda legíny s vysokým pásem. Doporučila bych ti Reebok ty jsme měla 8 let při používání 3 týdně, byly perfektní. Naopak třeba Lidl je v tomhle nevyzpitatelný jedny sedí a jiné vůbec....

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů