Léky na nachlazení a sirup na kašel
Vložil(a): dadinkamaminka, 19. 9. 2017 9.30
Ještě mám jeden dotaz.Malý je opět nemocný.Ráno docela dost kašlal,tak jsem ho nechala doma a šly jsme k doktorce. V krku nic nemá a na průduškách taky nic neslyšela... Ale co mě zarazilo,bylo to,že mu napsala hned 4 léky,včetně Pamyconu co nosu,fenystilu kapek,stoptusin a ještě něco,to nepřečtu z toho receptu. Přijde vám to normální? Malej má spíš vlhkej kašel a Fenystil se dává na suchý nebo ne? Navíc tolik léků mu dávat najednou s emi nezdá...Má rýmu,ale ne nijak hroznou,spíš má ucpaný nos a nekašle taky nijak závratně... Máme doma Olynth a stopkašel sirup,když jsem doktorce řekla,že máme tenhle sirup,tak mi řekla,že prý se stahuje z prodeje,že prý obsahuje nějakou látku,která je pro děti škodlivá,nevíte o tom něco? Mě se to nějak nezdá... Minule nám tenhle sirup hodně pomohl a mám tady ještě půlku,tak mi přijde zbytečný vyhazovat zase peníze za tyhle předepsaný léky... Nevím,co si o tom mám myslet.Děkuji za reakce nebo rady...
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Gita8, 6. 5. 2019, 13.40
Holky jaké kapky do nosu se vám osvědčili pro tří leté dítě? Málá má neustále rýmu.
Gurunka, 21. 5. 2019, 11.42
Dobrý den, mě se u tří letého dítěte osvědčil sprej Nasivin Sensitive. Neobsahuje konzervační látky, je šetrný k nosní sliznici.