Letošní dovolená

zobrazeno 1349×

Vložil(a): Leňulka, 7. 1. 2018 8.04

Maminky kam se letos chystáte na dovolenou? Zůstanete věrni vlasti a nebo vyrazíte někam za kopečky? My už včera hledali a vybírali chatu a nestačili jsme koukat jak už je skoro všude plno na celé léto. Takže jestli chcete zůstat v ČR a pronajmout si někde nějakou chatu jako my tak neváhat, měli jsme co dělat aby jsme našli za příznivou cenu něco podle našeho gusta a volnou v termínu jak jsme si určili. A prolustrovala jsem už tady Tipy na výlety a už máme naplánováno :-)

Sdílejte:   | 
1

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

vilina, 28. 9. 2020, 10.32

Letos už se na jih Moravy nevydáme, ale příští rok se do Pasohlávek chystáme, takže zmrzku od www.svetzmrzliny.cz rádi ochutnáme.

Leoneska, 26. 9. 2020, 18.21

V Lednici jsem si v jejich stánku kromě zmrzliny dávala pravidelně ledovou kávu. Velmi mě chutnala.

vandica, 25. 9. 2020, 18.01

V létě jsme v Pasohlávkách dovolenkovali, takže samozřejmě děti tuto zmrzlinu objevily a pravidelně na ni chodily.

beruna, 23. 9. 2020, 18.06

V létě jsme strávili týden v Pasohlávkách v kempu Merkur, děti samozřejmě tuto umrzkuobjevili. Taky jim od nich chutnala ledová tříšť.

zinka, 20. 9. 2020, 21.30

O prázdninách jsme v Lednici strávili týden, takže jsme tuto výbornou zmrzlinu taky objevili. Moc nám chutnala, denně jsme si ji dávali.

jarcula, 17. 9. 2020, 18.20

Svět zmrzliny má stánek na parkovišti u brány do zámku.

kamika, 13. 9. 2020, 14.10

A kde tam ten stánek najdeme? Chystáme se do Lednice na výlet a dobrá zmrzka přijde vhod.

jarcula, 8. 9. 2020, 18.47

Letos o prázdninách jsme pár dní strávili na Moravě v Lednici. Moc jsme si to užívali, objevili jsme dokonce stánek se skvělou zmrzlinou a ledovou tříští.

jancaan, 12. 1. 2018, 19.22

Budu ráda, když se synem vyrazím po Čechách. Moře si nemůžu jako samoživitelka dovolit. V Čechách je taky krásně

louskacek2, 9. 1. 2018, 8.51

Jj je hodně plno taky se musíme jste rozhodnout. My určitě v Čechách dokud nejmladšímu nebudou tři k moři mě nikdo nedostane . Pak se budu těšit. Za mě doporučuji Penzion Uko na Liberecku vyborny . Či Dolní Morava Penzion Jiřinka .

Leňulka, 12. 1. 2018, 12.39

tak my nechtěli penzion, my hledáme vždy chatu pokud možno co nejdál od jiných lidí a s venkovním posezením k možnosti vlastního grilování apod.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů