Menopauza
Vložil(a): Sonia, 17. 3. 2018 10.50
ahoj .. mohla bych vědět jestli, když jste byli/jste v přechodu nebo po, tak zobete nějaké doplňky nebo vitamíny ? Doktorka mou mamku pořád straší s osteoporózou, u které se v tomto období zvyšuje riziko, tak bych se chtěla zeptat jestli tu s tím nemá některá z vás zkušenost ?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
katka.silhanova, 23. 1. 2023, 16.04
Pomohly vám tyhle vitamíny při návalech horka a pocení? a je lepší užívat několik vitamínů, nebo spíše takové ty komplexy kde je už víc látek pohromadě? Příznaky menopauzy na mě pomalu doláhají a ráda bych se jim začala bránit zavčas, tak hledám nějaké možnosti. Vím že na bylinky byl u většiny problémů spoleh ale tady si nejsem uplně jistá po čem sáhnout.
Přesně tak a ne jen v zimě pokud někdo trpí nedostatkem vitamínu D nebo je v přechodu .. je tam víc věcí proč by se vitamín D měl doplňovat .. i já bych ho měla brát protože patřím do skupiny, která má BMI nad 25 tudíž už tam dochází k tomu, že tělo má "větší" spotřebu ... takže jsem si ho koupila a mamině jsem ho dala na Vánoce do balíčku taky ať má do zásoby. Jinak moc pěkně to mají popsané tady www.vigantolvit.cz