Menstruace po porodu
Vložil(a): Leňulka, 11. 6. 2016 8.47
Maminky byla u vás ms po porodu jiná než obvykle? Mě první ms přišla 3měsíce po porodu a pak další přesně po 28dnech takže pravidelná od začátku. Měli jste potom nějaké obtíže? Já před těhu každou ms těžce nesla, ukrutné bolesti břicha, motání hlavy, někdy zvracení apod. Po porodu toto vše v pořádku a o ms skoro nevím, skoro jediné co mě bolí tak je mezi nohama. Nebyla jsem šitá a nic tak nevím proč. Jak to bylo u vás? Jinak je ms normální jako před těhu nijak dlouhá a nijak silná
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 10. 12. 2017, 7.04
já jsem jí po porodu měla méně bolestivou celkově, takže za mě super
Fuga, 8. 12. 2016, 18.31
u mě byla asi stejná, ale je pravda že asi méně bolestivá celkově a chodila nepravidelně. a hlavně přišla pozdě, díky bohu .-)
Lusesita25, 11. 10. 2016, 6.57
Dostala jsem ji ve dvou mesicich maleho. No byla rozhodne jina, a chvilema sem se desila ze vykrvacim nebo ze se snad cistim jeste stale po porodu.
Lusesita25, 13. 10. 2016, 8.00
Musela sem dokonce v jednu chvili vytahnout zpatky poporodni vlozky. Doufam ze takto silna uz nebude.
k.o.r.i.n.e.k, 9. 10. 2016, 18.43
Syn má rok a půl a já ještě MS nedostala, tak jsem zvědavá jaká bude až dorazí
patricia077, 6. 10. 2016, 12.15
Je to hodně individuální, já po prvním porodu krvácela celé šestinedělí a hned poté mi začala klasická perioda, nyní jsem po druhém porodu tři měsíce a zatím nic..
BonnieParker, 13. 6. 2016, 12.04
Já jsem půl roku po porodu a zatím jsem akorát jednou jeden den trochu krvácela, ale to spíš přičítám neopatrnému sexu, vzhledem k tomu, že od té doby dva měsíce nic. Už z toho začínám být nervozní, protože se v zimě chceme snažit o sourozence...
BonnieParker, 14. 11. 2016, 20.31
Ale jestli dobře rozumím pochodům v ženském těle, tak k otěhotnění potřebuji ovulaci. A pár dní po ovulaci nastává menstruace, když se neoplodněné vajíčko nezachytí na děložní sliznici. Z toho mi vyplývá, že můžu otěhotnět akorát pokud mám tu ovulaci, po které by ta menstruace už přišla. Nebo se mýlím?