Menstruační kalhotky
Vložil(a): Laurel456, 23. 5. 2022 15.06
Ahoj holky, dotaz na MS kalhotky. Používáte? A pokud ano, jaká značka se vám osvědčila? A je třeba i nějaká značka, která ty MS kalhotky nabízí v barevách? Ne jen černá a bílá?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Hele já nosím menstruační kalhotky už nějakou dobu a jsem nadšená, ani jsem nečekala, že to bude tak pohodlné a navíc i ekologické a ekonomické. Kalhotky si můžeš vybrat podle toho jakou máš menstruaci, takže určitě mít více kusů a ještě se mi nestalo, že by mi protekly. Takže na první 2 dny mám kalhotky na silnější menstruaci a pak už na slabší menstruaci. A i když je mám skoro celý den, tak vůbec nezapáchají, což u vložek se říci nedalo, to už po hodině bylo cítit.
Andrea Poliaková, 27. 6. 2022, 14.08
Zatím be, ale zkusila bych je. Koupila jsem si denní a noční látkové vložky od Breberek na stránce www.rischino.sk. Zrovna měli slevu 20% a jsou fajn.
Eliška Kozlova, 25. 5. 2022, 22.10
Jan mám černé, červené a zelené, vnitřek mají všechny černý, takže není nic vidět.
Janako, 24. 5. 2022, 8.52
Ja mám černé a jsem spokojená. Co vím, dělají se i jiné barvy, ale za mě rozhodně černá!
Katka, 24. 5. 2022, 7.55
Máme s dcerou Selenacare z Dm nebo Rossmanna. Barvy jsem neřešila, chtěla jsem černé. Sayu má minimálně červené a zelené, co jsem viděla reklamy na Instagramu.