Nábytek levně

zobrazeno 3667×

Vložil(a): Patka023, 24. 2. 2022 14.16

Ahojky kde kupujete levný nábytek?Koukala jsem na Okay má někdo zkušenost?Rozpočet máme omezený.Díky

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Joedan, 9. 5. 2024, 12.10

Ahoj, nedávno jsme se přestěhovali do nového bytu a nebyl tam vůbec žádný nábytek. Rozhodli jsme se, že bude levnější vyrobit si alespoň skříň sami, hledal jsem překližku na mnoha zdrojích, ale nenašel jsem ji, naštěstí jsem na těchto stránkách narazil na firmu AlviBel.com , kde mají dobrou březovou překližku. Chci říct, že domácí skříň vyrobená z této překližky mi přišla skoro horší než ta z obchodu.

lucie25987, 4. 5. 2023, 20.20

Ahoj, z vlastní zkušenosti doporučuju kupovat kvalitní nábytek a jestli máte omezený rozpočet, tak postupně. Všechno není nutné mít hned. Lepší koupit dražší kvalitní věc, než za rok shánět nový nábytek. My jsme si nejdřív koupili nekvalitní nábytek a teď ho postupně měníme za kvalitní nábytek z finecase.cz/ a mrzí mě, že jsme ho tam neobjednali hned.

zinka, 30. 5. 2022, 6.22

A jak si kuchyni představuješ? Rohovou nebo jen klasiku rovnou?

kamika, 29. 5. 2022, 21.10

Mě láká ten návrh, to bych mohla stihnout, když se pojedeme zítra podívat.

zinka, 28. 5. 2022, 21.55

Já jsem na nabytek Mikulik cetla jen samou chválu. Sama zkušenost nemám, ale jela bych se podívat do jejich obchodu.

zinka, 16. 5. 2022, 21.11

Mám stejný názor, pokud chcete kvalitní nábytek, tak určitě bych nešla po tom nejlevnějším.

Petruse.H, 1. 3. 2022, 10.35

My s manželem jezdíme na nákupy nábytku do Polska. Mají to tam o dost levnější a srovnatelná kvalita jak v českých obchodech

Barcao23, 25. 2. 2022, 10.43

Ahojky,chápu tvou situaci a že rozpočet je daný .Pamatuji si jak jsme kupovali nábytek do našeho prvního podnájmu .Okay je za mě dobrá volba pořád sem tam něco objednám a kupodivu nábytek drží .Objednávala jsem přímo na jejich stránkách www.okay.cz.A pokud můžu mluvit za sebe tak za mě spokojenost.Měj se krásně a at vybereš co nejlíp.

V007A, 25. 2. 2022, 7.08

Nejsem tak bohatá, abych kupovala levné věci ? lepší kvalitní a dražší, než abych nebyla spokojená a za rok to bylo k ničemu.

Eliška Kozlova, 24. 2. 2022, 21.22

Naši mají o nich gauč a protože převozem prý utrpěl újmu, poslali rovnou jiný nový, jen to trvalo o 2 měsíce dýl zatím je dobrý, ale byli docela naštvání, že to trvalo tak dlouho, protože ho schválně kupovali, že byl skladem.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů