Narozeninová oslava, párty pro děti
Vložil(a): ssisley, 26. 6. 2016 11.48
V jakém MC pořádte oslavu pro děti? Chci pozvat kluků kamarády ze školky, ale rodiče neznám a nechci je zvát k nám na zahradu. Proto chci volit místo, kde si rodiče mezi cca 2 hodinovou oslavou mohou jít nakoupit případně strávit čas jinak. Pro děti, aby tam byla alespoň částečně organizovaná zábava a např. prolézačky apd. Ale zas aby to nestálo moc peněz. Případně kdyby se tam mohl donést i vlastní dort? Existuje vůbec takové místo? Děkuji za tipy a rady :-)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Taky zdravím a přidavám se k diskuzi! Narozeninovou oslavu jsme synovi uspořádali v Mercuria laser game na pobočce na Braníku. Dortík jsme si mohli donést vlastní a veškeré další příslušenství (talířky, lžičky) nám zde půjčili, což je příjemný bonus. Cenově je to ok, při větším počtu dětí dostanete nižší cenu. Personál velice profesionální a prostředí je zde velmi pěkné. K další zábavě nabízejí virtuální realitu, minibowling, arkádovky a mají zde i fotbálek, u kterého jsme se zabavili i my rodiče.
lenkanovosadova, 27. 1. 2020, 9.26
Zdravím, Tenhle problém sem také řešila, kamarádka mi dohodila firmu vrontheroad. Zajimá se o virtuální hry, takže rodiče dětí by měli o zábavu postaráno. Já sem s nimi byla veli spkojená! doporucuju
Ketris, 28. 3. 2019, 23.05
Staci kouknout na net, urcite neco najdes
Mygara, 7. 12. 2017, 16.41
mě přijdou všechny tyto centra drahé....