Nechuť na sex???

zobrazeno 2521×

Vložil(a): Zlata1, 9. 1. 2017 11.12

Je to sice dost ožehavé téma, ale chtěla bych také vědět jestli jsem jenom já tak jiná. Poslední dobou mám pocit, že jakýkoliv dotek nebo jen pomyšlení na doteky ve mě vyvolává nechuť a odpor. Dřív to tak nebylo, ale teď se to změnilo. Také nemohu spát a asi je to třeba nějakým spatnym obdobím. Také jste někdy něco takového pocítily nebo jsem jiná najednou jen já??? Neumím si to vysvětlit, ale s přítelem jsme deset let. Třeba je to nějaká menší krize, já doufám, že to jednou přejde nebo spíš co nejdřív.......

Sdílejte:   | 
1

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

_Renča1_, 21. 9. 2022, 8.27

Přesně tak, jak píšou holky.. určitě v tom nejste sama. Jen to chce zkoušet a nevzdávat.

LauraI, 12. 8. 2022, 12.54

Byla jsem na tom jednu dobu stejně akorát u mě to bylo stresem v práci a odrazilo se to doma v sexu, což byl problém. Každopádně mám štěstí a mám empatického manžela, takže jsme to spolu řešili a koupil mi pilulky na zvýšení libida a to mi teda pomáhalo.

HaninkaKlimova, 28. 7. 2022, 9.57

Já myslím, že je to normální a projde si tím každá žena.. minimálně aspoň po porodu.. Taky jsem to tak měla, ale naštěstí partner to chápal a byl trpělivý. Zkus začít u sebe s upokojováním a uvidíš, že se to po čase zlepší. Kup si třeba i nějakou hračku do postele, kterou později využijete oba. Hlavně v klidu, ono se to spraví.

JaruškaK, 15. 12. 2020, 19.57

Co je dobré na podporu libida u chlapa?

Kubanka111

Kubanka111, 30. 11. 2020, 10.19

Tak se mrkni na www.amarex.cz To by mělo příteli zabrat.

Azaretka, 24. 11. 2020, 16.30

Tam bych nikdy nešla.Na takové věci jsem stydlivá.

Kubanka111

Kubanka111, 20. 11. 2020, 9.54

Ahoj to by vadilo asi každé ženě.Zkus třeba zajít do lékárny a něco ti tam určitě na to dají.

Azaretka, 19. 11. 2020, 17.04

Ahoj co bych mohla koupit svému příteli na sex? Ta jeho erekce je čím dál horší,ale jemu je to snad jedno,ale mě ne.

Zlata1, 5. 11. 2020, 17.06

Tak musím, uznat, že mě to období ještě nepřešlo, a to jsem tu psala před třemi lety. To letí, Přítel je teď jiný, vyžaduje sex minimálně třikrát denně, a pořád mi to říká, pokaždé když kolem mě projde, nebo když jsem ohnutá a něco zvedám ze země tak přijde ze zadu a předvádí, jako sex. No, nevím, mě to už přijde dost přehnaný a čím víc mě nutí tak tím víc mě to odrazuje. Pro něj je teď důležité aby on byl spokojený a hlavně každý den. Tak asi tak to teď máme...

Mailka, 29. 10. 2020, 14.21

To budou pikatni Vanoce a i vecery ja uz mam objednano!

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů