neustále slýkaní
Vložil(a): Veruška, 13. 4. 2017 13.12
ženy :) také se vám děti neustále slýkají? ta moje holka se věčně slýká a pak si stím oblečením hraje, kouše a cucá ho... už mě z toho jde trošku hlava kolem jak furt chodím a jen jí oblékám...
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Žofinka, 28. 7. 2017, 10.57
tak na to je ještě naše dcera malá a doufám, že to na ni ani nepřijde v budoucnu
k.o.r.i.n.e.k, 15. 4. 2017, 17.56
Syn se také rád svléká, ale jakmile je mu zima sám přinese oblečení a chce pomoct obléci
Jana82, 15. 4. 2017, 13.48
Jsme na tom stejně , stačí chvilka a má je svléknuté.
k.o.r.i.n.e.k, 15. 4. 2017, 17.56
Tak ponožky ani nedávám, já synovi dávám jen punčošky ty mu vydrží o něco déle
Kamila Pecharová, 14. 4. 2017, 21.27
Tříletý syn má problém se sám svléknout či obléknout resp. umí ale nechce, takže ani s tímto problém mít nemůžeme.. ale pamatuji si, že cvičitelka v mateřském centru u nás běhala za svou asi dvouletou dcerou a omlouvala se, že s našimi dětmi teď nemůže cvičit, protože se jí malá zase svlékla. Holčička tam najednou běhala v kalhotkách takže sama nejste
Fuga, 14. 4. 2017, 13.09
naše děti se v tom nevyžívají, ale nic jiného než vydžet asi nezbývá
Eliška Kozlova, 14. 4. 2017, 9.40
To je asi všude ja zase řeším oblékání u 9měs chlapečka, pretaci se, utíká, nasadit mu plenku je jako nacpat chobotnici do sitovky Teď uz se nechá zabavit když mu dám neco atraktivniho do ruky a před měsícem to bylo peklo, zajímalo ho jen se pretocit na břicho a utéct (odlest) Jinak moje 2,5leta dcera nesnese ponožky, i puncochace si sundava a to teď měla 2x zánět stredousi ... Člověk si připadá jako policista a ne maminka
Eliška Kozlova, 14. 4. 2017, 12.44
Tak to se teprve máte na co těšit za chvilku ho budete honit všude