Osvědčený šampon na lupy
Vložil(a): Teryk92, 3. 1. 2020 12.54
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat jaký šampon používáte proti lupům? Jaký by jste mi doporučily ať už z lékárny nebo drogerky. Mám problémy jak s lupy tak i docela suché vlasy. Jinak u nás se neosvědčil: Head & Shoulders, Linola šampon a ani BIODERMA Nodé DS
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Zkoušela jsem nějaké šampony z drogerky a prakticky bez efektu. Prý mám zkusit nějaký bez sulfátů a silikonů, ale jaký? Ráda bych zkusila něco co je převážně přírodní ať tam nejsou přesně tyhle umělý látky. Lupy mě už trápí nějakou dobu. Není to zas tak hrozný, ale zároveň bych se to ráda zbavila. Na tmavých tričkách to je bohužel vidět.
sarkanova3333, 26. 5. 2024, 20.28
Nemám vyloženě šampon na lupy, ty mi nefungují, podle mě ještě víc vysušují, mám radši od Freylish, ten mi vlasy hezky hydratuje a krásně voní.
hrosikkosik, 14. 8. 2023, 19.14
Svatá pravda, taky jsem je léta užíval. Teda ne, že bych na to vyloženě trpěl, ale sem tam se nějaké vyskytly. Jestli mohu doporučit tak mrkněte na e-shop Tomáše Arsova. Tam ví, co dělat a ty produkty jsou fakt špička.
hrosikkosik, 24. 8. 2023, 11.37
Vzhledem k tomu, že mám jemné vlasy, tak jsem si u nich našel speciální pro tento typ vlasů. Myslím, že se to jmenuje GreenTea. Avšak nevím, jakou péči potřebují vaše vlasy, respektive jestli něčím trpíte.