Plenky pro ekzematika

zobrazeno 1308×

Vložil(a): Letissie, 26. 5. 2022 14.10

Ahoj maminky, jaké plenky používáte pro děti s ekzémem?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Dajikaaa, 28. 2. 2024, 20.19

Látkové plenky jsou samozřejmě nejšetrnější, ale... V dnešní době je to téměř nereálné používat a starat se o ně. Ale chápu, že šetrnost je na prvním místě. Sama to tak mám. Já jsem dlouho hledala kvalitní, šetrné a eko plenky. Z vlastní zkušenosti zkuste plenky Moltex, ty jsou šetrné a cenově teda velmi super.

Stelamm, 6. 11. 2022, 22.42

Ženy moc dobrou zkušenost mám s Moltex plenkami

zinka, 26. 7. 2022, 6.59

U náš takový problém taky nikdy nebyl.

beruna, 25. 7. 2022, 20.35

Happy Bella také používám a syn nikdy neměl ani vyrážku ani opruzeninu.

Simissek, 24. 7. 2022, 14.30

Nemáte prosím zkušenosti s těma inkontinenčníma kalhotkama co mají? Všimla jsem si, když jsem koukala na ten web, že nemají jenom plíny pro děti, ale i pro nás dospělé a po porodu mě trápí inkontinence, tak bych tuto variantu asi ocenila víc jak vložky.

Olla, 29. 6. 2022, 8.49

Dcera měla taky jako malá ekzém a kupovala jsem plíny Nappy z levnepleny.cz a ty jí vyhovovaly .)

Andrea Poliaková, 27. 6. 2022, 14.03

Ahoj mám syna i dcerku ekzamatiky a alergický, takže jsem to vyřešila latkovými plenami AI2 od Breberek, koupila jsem je na www.rischino.sk. Jsem spokojená, ekzém je o hodně menší.

Gabullka, 6. 6. 2022, 14.28

Dcera není vyloženě ekzematik, ale je silný alergik a když jí něco nevyhovuje, tak se to okamžitě ukáže na kůži, což se nám stalo i u plínek, takže jsme vyzkoušeli 4 druhy a naštěstí u plínek Nappy nebyla reakce žádné, takže kupuju jenom ty.

Verullis, 1. 6. 2022, 17.57

Stačí kouknout na složení plínek a podle toho bych vybírala. Hodně dobře jsou na tom například plenky od Baby charm které seženeš na bezvaplenky.cz

Drahuska, 29. 5. 2022, 16.18

Když se mi narodila dcera, tak jsem kupovala plínky na střídačku jaké jsem zrovna chtěla, ale pak začala trpět ne ekzémy, takže jsem musela koukat na složení a nejvíc v pohodě u nás byly plenky od značky Nappy. Mají je tady na tom eshopu levnepleny.cz

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů