Podle čeho vybíráte dětské botičky? Řešíte výběr hodně?

zobrazeno 2528×

Vložil(a): Alexandra, 3. 3. 2016 2.13

Maminky, zajímá nás, jak moc řešíte výběr dětských botiček? Znáte správné zásady pro zdravé obouvání? Podle čeho boty pro děti vybíráte? Sáhnete občas i po obnošených botách, nebo zásadně kupujete nové? V jaké chvíli jste pořídily (pořídíte) první botky pro své dítě? Jaký máte názor na capáčky, první pevné boty, certifikovanou obuv a má podle vás význam chůze naboso? Podělte se o vaše názory. :)

Sdílejte:   | 
2

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Romanka40, 26. 11. 2019, 21.49

Sirka boty v prstech, sirka v pate. Kvalita provedeni. Az poradne chldila dostala boty

Mygara

Mygara, 3. 1. 2018, 19.18

když byly mé děti malé, tak se to neřešilo a boty se dědily, teď u vnočat to řeším a docela hodně .-) na starou babku

Olla, 5. 10. 2017, 16.01

Mám v plánu je objednávat přes internet a upřímně si moc nejsem jistá, co se týče velikosti, odpovídá ? Nebo dá se popřípadě botky vyměnit ? Taky bych se chtěla zeptat jestli ta ponožečka ve vrchní části, kde je gumička dítě neškrtí ?

IvčaSemi, 15. 9. 2017, 9.40

Ptejte se . Mám je odzkoušené na obou dětech, takže může poreferovat.

Olla, 16. 8. 2017, 16.45

nemá tu některá z maminek zkušenost s botičkami attipas ? docela mě zaujaly, ale měla bych pár otázek

Fuga

Fuga, 1. 12. 2016, 14.29

botičky kupuji jen nové. Capáčky jen v případě, že je kluzká podlaha. A jsem pro certifikovanou obuv, hlavně u dětí do 3 let a s pevným kotníkem. U toho staršího jsem benevolentnější a kupuji, co se namane, ale rozhodně ne Vietnamce apod., nejčastěji Superfit

vivianr, 1. 9. 2016, 9.13

První botičky jsme kupovali u Bati. Pokud jsou kvalitní, tak se nebojím vzít obnošené. Nekupujeme extrémně drahé, ale vietnamcům se snažím vyhnout obloukem. Řídím se cenou, pevnou patičkou a pohodlností. Pokud mají certifikát, jsem radši, ale není to pro mne to nejdůležitější.

michaelanavrc, 10. 5. 2016, 13.16

ja bych se nebala je objednat z internetu kdyz jsou tam dobre rozepsane i miry a vse tak bude poznat jestli budou na nozce sedet ci ne. malej uz je vetsi a tapka a boticky jsem koupila z eshopu normalne

KackaPJ, 16. 3. 2016, 21.34

Obnošené nikdy!!!!!!!!!!!!!

knoflyk, 13. 3. 2016, 16.23

Moje dcera zatím vše dětí po bratrancích, nebo kupuju použité od kamarádek, ty první botky se podle mě nestihnou nějak sešlapat (to dítko rychle roste a boty nenosí dlouho).. ovšem loni jsme si pořídili dceru druhou, takže teď už bude výhodnější kupovat holčičí botky druhá dcera je určitě zase bude dědit (pokud nebudou v hrozným stavu).

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů