Podle čeho vybíráte dětské botičky? Řešíte výběr hodně?
Vložil(a): Alexandra, 3. 3. 2016 2.13
Maminky, zajímá nás, jak moc řešíte výběr dětských botiček? Znáte správné zásady pro zdravé obouvání? Podle čeho boty pro děti vybíráte? Sáhnete občas i po obnošených botách, nebo zásadně kupujete nové? V jaké chvíli jste pořídily (pořídíte) první botky pro své dítě? Jaký máte názor na capáčky, první pevné boty, certifikovanou obuv a má podle vás význam chůze naboso? Podělte se o vaše názory. :)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 3. 1. 2018, 19.18
když byly mé děti malé, tak se to neřešilo a boty se dědily, teď u vnočat to řeším a docela hodně .-) na starou babku
Fuga, 1. 12. 2016, 14.29
botičky kupuji jen nové. Capáčky jen v případě, že je kluzká podlaha. A jsem pro certifikovanou obuv, hlavně u dětí do 3 let a s pevným kotníkem. U toho staršího jsem benevolentnější a kupuji, co se namane, ale rozhodně ne Vietnamce apod., nejčastěji Superfit
První botičky jsme kupovali u Bati. Pokud jsou kvalitní, tak se nebojím vzít obnošené. Nekupujeme extrémně drahé, ale vietnamcům se snažím vyhnout obloukem. Řídím se cenou, pevnou patičkou a pohodlností. Pokud mají certifikát, jsem radši, ale není to pro mne to nejdůležitější.
michaelanavrc, 10. 5. 2016, 13.16
ja bych se nebala je objednat z internetu kdyz jsou tam dobre rozepsane i miry a vse tak bude poznat jestli budou na nozce sedet ci ne. malej uz je vetsi a tapka a boticky jsem koupila z eshopu normalne
Moje dcera zatím vše dětí po bratrancích, nebo kupuju použité od kamarádek, ty první botky se podle mě nestihnou nějak sešlapat (to dítko rychle roste a boty nenosí dlouho).. ovšem loni jsme si pořídili dceru druhou, takže teď už bude výhodnější kupovat holčičí botky druhá dcera je určitě zase bude dědit (pokud nebudou v hrozným stavu).