Pokojik

zobrazeno 1838×

Vložil(a): dadinkamaminka, 13. 2. 2019 16.33

Jak mate resene hracky v detskem pokoji? Syn toho Ma tolik na zemi a uz me to stve... Ma ruzne vlackodrahy, ktere jsou v krabicich a zabira to neskutecne moc mista, do toho stavebnice, Lega... Napadlo me poridit nejakou komodu, ale do ni se to asi vsechno nepovejde :( Nebo bych mela poridit klasicke ulozne boxy a dat treba 3 na sebe? Ja opravdu nevim... Chtela bych tim docilit toho, aby v pokoji vzniklo vice mista. Ma to tam samou hracku a uz se to neda ani srovnat nebo uklidit, aby to nejak vypadalo :( A nemate tip, kde koupit pekne detske police? Potrebuji ulozit nekam tu hromadu knizek :D

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

kindy.cz, 8. 1. 2022, 18.09

Můžeme doporučit plakáty s údaji narození miminek podle vlastního návrhu z www.kindy.cz Je to moc krásný a stylový doplněk do každého dětského pokoje.

Minnie, 12. 3. 2019, 17.21

Joo, hračky, to je věčný boj i u nás... máme z UK regál na hračky něco podobného jako u nás prodávají v Lidlu akorát atrany jsou vyztuženy dřevem. Pak odsud z VP jsem kdysi objednala 2 boxy od Skip Hop, berušku a včelku. Teď na základě této diskuze uvažuji o úložných boxech co dám pod postel. Plus mají v pokojíku skříně kde mají papíry, omalovánky, knihy, tvořící věci, plyšáky atd ale to chci časem rušit a koupit buď novou, nebo sehnat patrovou postel se šuplíkama ve schodech místo žebříku. Fakt chci využít co se dá. No a mají taky kočárky, koleje s vláčkem, garáž na auta, kuchyňku a takovéhle větší věci které nikam neschovám... Potřebujem barák a každý svůj pokoj plus hernu

WeruskaSK

WeruskaSK, 24. 2. 2019, 20.23

velke plastove krabice a do neho sa vsetko pohadze. nie su schopni to nejak vytriedit podla kategorii, tak to aspon musi byt vsetko v boxoch. a este je dobre rotovat hracky, ze nieco sa na par tyzdnov schova a potom ked sa vytiahne tak je to akoby dostali novu hracku. a ked je hraciek uz neunosne vela, tak posuvame dalej alebo poziciavame kamoskam

Fuga

Fuga, 22. 2. 2019, 18.51

Kluci mají velkou zašupovací skříň vše plus ještě hračky krabici pod postelemi

Janna, 18. 2. 2019, 13.20

Mám úložné boxy. Dva mám pod postýlkou a dva na skříni. Knížky má v knihovničce. A hezké police mají třeba v Ikee, ve Scontu, v Asku, v Moebelixu, atd...

DB, 17. 2. 2019, 0.01

Nyní také řeším a budeme pořizovat regál a do něj úložné boxy a na knížky mají poličku.

jitka46

jitka46, 16. 2. 2019, 22.23

úložné boxy z jysku nebo i z pepca, za dobrou cenu

Ketris

Ketris, 15. 2. 2019, 11.14

Ulozne boxy, v Lidlu jsem koupila takovy polickovy box na hracky a hned je vic mista vse co jde, tak schovavam do tech boxu..

zuzkagodarova, 14. 2. 2019, 21.36

pouzivam len ulozne boxy

Makovicka8, 14. 2. 2019, 20.55

Kalax je top

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů